Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

1PCS Rudenį Rudenį Derliaus Kaliausė Dekoracija Sode, Namo Kieme, Rakinama Padėkos Helovinas Apdailos Šalies Prekių

    (1) 1
(1 Atsiliepimai)

€6.17 €3.89
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: s67544

Aprašymas:

Medžiagos:šiaudai

Dydis:40cm/sudarė 15,75 cm

Spalva:Kaip nuotraukoje parodyti

Savybės:

1. Aukštis kaliausė yra 40cm/sudarė 15,75 cm, įskaitant bambuko statymų, ir aukštis kaliausė yra 60cm/23.6 colių.Jie yra labai maži scarecrows, kuris labai tinka kaliausė Helovinas apdailos, rudens derliaus apdaila, Padėkos, apdailos ir magija švenčia rudenį.

2. Besišypsančių veidų mielas Helovinas apdailos šienas yra toks mielas ir šiltas jūsų svečiams, tai labai tinka įdėti juos į savo veranda.

3. Idealus rekvizitai apdailos Helovinas šalys, dvasios namai ir baruose, įtraukti stiprus Helovinas atmosferą.Kaliausė suteiks žavesio derliaus, ir apdailos ekranas rudens derliaus šventė ir padėkos diena.

4. Ji labai tinka sveikinimo lankytojų, kurie bus apgauti ar gydyti ar ateina į jūsų haunted house.Pakabinti ant durų, medžio, veranda, arba kambarį.

5. Aukštos kokybės Helovinas kaliausė, apdailos, pagaminti iš audinio ir šiaudų, yra patvarus ir lengvas, todėl kaliausė būtina apdaila, kuris gali būti naudojamas nuo rugsėjo iki lapkričio.

Pastaba:3 gabalas kaliausė stilių, yra vežamos atsitiktinai.

Pakuotė:

1 x sodo scarecrows

Pastaba:

Dydis rankinis matavimas gali turėti tam tikrų klaidų, ji yra intervale ±1 cm, tikrąjį dydį, turi būti taikomas faktinis daikto.

Dėl skirtingo apšvietimo ir fotografavimo sąlygos, spalvos vaizdas gali skirtis nuo esamo gaminio.Prašome kreiptis į tikrasis produktas.

Žymos: baisi kaliausė, kaukės, hat kaliausė moteris, kaliausė lankelis, kostiumai karnavaliniai kaliausė, baisi kaliausė, makiažas, tiulio sijonas kaliausė, kaukė ginklas kaliausė, kaliausė berniukas knyga, kaliausė ghostface kostiumas, kaliausė auskarai.

  • Medžiaga: Medžiaga
  • Modelis: Animacinių Filmų Pav.
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Numeris: Rudenį Rudenį Derliaus Kaliausė
  • Proga: Helovinas
image

Lndemina

1
2021-10-22

“que pesar ne man llego”

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar