Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Rudens Vainikas su LED Dirbtinis Moliūgų Uogos Pušies Kankorėžis Klevas Cheminių Girliandą Medžiaga Rotango Medžiagos, Namų Puošybai

    (0) 0
(1 Atsiliepimai)

€26.89 €11.83
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: s173055

Rudenį Vainikai su LED - Derliaus Vainikas, Pušies Kankorėžis Moliūgų Vainikas, Rudenį, Durų Apdaila su Klevo Lapas, Pre-Apšviesti LED Apšviesti Rudenį Klevo Lapų Vainikas Šakelė Bazės, Helovinas, Padėkos Festivalis Šventė, Durų, Sienų, Langų Namų Puošybai

Ypatybė:

Pagrindinė dirbtinio girlianda yra iš imituojamas rotango bazės, medžiaga lapai ir imituojamas putų moliūgų.

Dirbtinis girliandą su LED žibintai: Šį rudenį dirbtinis girliandą puošia dirbtinis moliūgai, klevo lapai, uogos, pušies kankorėžių ir šiltas LED žibintai pridėti blizgesį jūsų atostogų.

Oranžinės spalvos moliūgai ir sodrus klevo lapai sukurti sezoninius rudens sistemą.

Šviesos iki šventinę atmosferą: dirbtinis girliandomis ir rotango yra puikus papildas, skirtas rudens ir derliaus šventė / Halloween / Padėkos / Kalėdų šeimoms; Jis taip pat gali būti naudojamas kaip dovana artimiesiems bei draugams.

Gera dovana šeimos nariams: Šioje derliaus vainikas yra ne tik puikus pasirinkimas jūsų namų puošmena, bet ir puikus housewarming, gimtadienio ar Padėkos dovana jūsų artimiesiems ir draugams.

Specifikacija:

Dydis: 40*40cm/15.74*15.74 į

Pastaba:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

2. Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 X Rudenį Vainikai su LED

[relateproductdetail/]

Žymos: medžių kankorėžių, monetos rotango, bambuko smilkalų nemokamai shapping, kutas kūgis, kalėdų krans garliava, givenchy moliūgų krepšys, pirkti rotango krepšys, stiklas led girland, pušų kankorėžių, moliūgų oranžinės spalvos dekoras.

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Numeris: /

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar