Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

1 Set Helovinas Saldainiai Stiklainius Ragana Barelių Saldainiai Puodai, Katilai Saldainiai Virduliai Saldainiai Kibirai Vaikai Šalis Helovinas Dekoracijas

    (1) 2
(1 Atsiliepimai)

€8.69 €4.96
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: s180830

1 Set Helovinas Saldainiai Stiklainius Ragana Barelių Saldainiai Puodai, Katilai Saldainiai Virduliai Saldainiai Kibirai Vaikai Šalis Helovinas Dekoracijas

Aprašymas 12pcs Helovinas juoda katilai yra puikus papildymas jūsų Halloween party!Įskaitant 1 didelis ir 11 mažas katilai.Užpildyti su saldainių, monetų ar mažų gydo unikalus gydyti!Jie yra puikus papildymas akcentai į savo šalies apdaila, vieta parametrus ar stalo centerpieces.Puikus Helovinas, St Patrick ' s day party, haunted house ir pan.

- Medžiaga: Plastikas

- 1 didesnis ir 11 mažesnis Helovinas juoda katilai yra įtraukti, pagaminti iš ir ekologiškų medžiagų, išbandyti, kad atitiktų kokybės reikalavimus.

- Ragana katilas formos gali sutalpinti į vaikų malonumo, gali būti naudojamas kaip apdailos, arba laikyti užkandžius, žaislai, smėlio ir pan.

- Multi-funkcinis dizainas, ne tik dėl Helovinas, gali turėti skysčių, taip pat naudoti juos kaip sodas sodinamosios po gręžimo kai kurių papildomų skylučių apačioje.

- Puikus, be Helovinas šalis, baras, KTV, vakare šalies, kavinė, aukštos klasės restoranas, arba gali būti puiki dovana.

- Gali būti naudojamas Helovinas šalims, kapinėse scenos, skeletas tematikos šalys, apgauti ar gydyti šalių ir daugiau!

Žymos: lipdukas virtuvės ragana, katilas ragana žavesio, katilas sijonas, ragana katilas pakabukai, ragana katilas plakatas, haris poteris keychain acryloc, formos mini aikštėje saldainiai, ragana katilas puodelis, apyrankė katilas ragana, ragana šaliai dekoro.

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelis: Vientisos Spalvos
  • Proga: Vaikų Diena, Helovinas
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Modelio Numeris: Helovinas Saldainiai Puodai
image

Yurist2000

2
2022-01-11

“Jie atėjo įvairaus dydžio, ne taip, kaip aprašyme, tačiau 2 kartus mažesni!!!”

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar