Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Bachelorette Šalis Papuošalai Nuotakos Dušas Balionų Rinkinys Reklama Širdies Balionai Popieriaus Juosteles Girliandą Balionų, Konfeti

    (0) 0
(1 Atsiliepimai)

€6.33 €3.79
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: s186301

Savybės:

1. Tik vieną paketą reikia: jūs pavargote nuo ieškote įvairias dekoracijas?Ne toliau!nuotakos dušas baliono rinkinys apima viską, ko jums reikia.Pirkti mūsų vestuvių balionai ir sekite instrukcijas, jūsų svečiai bus sužavėtas su apdaila.

2. VERTĖ YRA SUPER: Mes naudojame aukščiausios kokybės medžiagas.Mes garantuojame, kad jūs norite pašalinti dekoracijas po nepamirštamą vakarėlį.

3. Lengva surinkti: nesijaudinkite apie priėmimo ir surinkimo.Šį balioną nustatyti yra gerai parengta.Mes tikime, kad tol, kol jums sekti instrukcijas, ji gali būti sumontuoti lengvai ir nustebinti jums svarbius momentus jūsų gyvenime.

4. Sukurti ilgalaikius prisiminimus: imtis įsimintinas nuotraukas su savo geriausiu draugu ir švęsti nepamirštamą vestuvių visą gyvenimą!fono ir balionai atrodo labai pasidalijimo socialinės žiniasklaidos.Tegul nuotaka žinau, kad jums rūpi savo ir organizuoti puikus renginys savo ypatingą dieną!

5. Jokios rizikos, garantija: kokybės užtikrinimo ir 5-star " klientų aptarnavimo centrą.Jei nesate 100 procentų visiškai patenkinti savo bakalauro šalis dekoro rinkinys, tiesiog pasakykite mums, ir mes pasirūpinsime už jus.

Aprašymas:

Šis rinkinys yra įvairių balionai, tinka šalis, naudoti, turi turėti šalies produktas.

Specifikacijos:

Medžiaga: aliuminio plėvelė/aliuminio folijos

Procesas: Šilumos sandarinimo

Balionas tipas: dekoratyvinis balionas

Pakuotė;

1*Spalvingų balionų rinkinys

Pastabos:

1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

Žymos: bachelorette šalis vazos, bachelorette apatinis trikotažas šalis, filialų bachelorette šalis, rankinėje bachelorette šalis, ornamentas bachelorette šalis, bachelorette šalis jumpsuits, bachelorette šalis kelnaitės, pižama bachelorette šalis, džersis bachelorette šalis, ženkliukai bachelorette šalis.

  • Balionas tipo: Dekoratyvinis Balionas
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiaga: Aliuminio plėvelė/aliuminio folijos
  • Procesas: Šilumos sandarinimo

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar