Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Nešiojamų 3 In1 Kūdikių Palapinė Vaikas Nuskaitymo Tunelio Žaisti Palapinė Namas Kamuolys Duobę Baseinas Telšių Vaikų Žaislas Kamuolys Baseinas Vandenyno Kamuolys Nustatyti Turėtojas

    (1) 1
(1 Atsiliepimai)

€71.52 €42.92
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: s55223

Kulka Taškų:

1、1. Trys viename "dizainas," ocean " playhouse, įskaitant vandenyno palapinės, tuneliai ir kamuolys baseinai, vaikai gali pritaikyti daug skirtingų labirintas kombinacijų, todėl šis žaidimas pilnas įdomus ir įspūdžių!

2、2. Pagaminti iš aukščiausios kokybės 190T minkštas poliesterio audinio ir stiklo pluošto strypai, ji užtikrina, kad jūsų vaikas bus gauti galutinį saugų, ilgai išliekantį ir malonus žaidimų patirtis per valandų žaisti!

3、3. Nuotykių palapinę ir tunelio rinkinys apima tepee namas, kaip atskirą produktą, palapinė ir tunelis gali būti naudojami kartu arba žaidimų, lenktynių tunelio, vaikų darželis, ir iškylai.

4、4. Orui ir peekaboo galimybes, dvi mažos skylės aikštėje palapinės ir ilgų tunelių suteikti daugiau žaislų, kurie bus panaudoti juos puikių žaidimų.Tai dar palapinėje šunims, katėms ir naminiai gyvūnai.

5、5. Ji gali būti sudaryta, kai atidarė, ir tai neturės įtakos jūsų veikti greitai, kai sulankstytas.Ji yra įrengta su krepšys lengva naudoti.

Savybės:

1. Trys viename "dizainas," ocean " playhouse, įskaitant vandenyno palapinės, tuneliai ir kamuolys baseinai, vaikai gali pritaikyti daug skirtingų labirintas kombinacijų, todėl šis žaidimas pilnas įdomus ir įspūdžių!

2. Pagaminti iš aukščiausios kokybės 190T minkštas poliesterio audinio ir stiklo pluošto strypai, ji užtikrina, kad jūsų vaikas bus gauti galutinį saugų, ilgai išliekantį ir malonus žaidimų patirtis per valandų žaisti!

3. Nuotykių palapinę ir tunelio rinkinys apima tepee namas, kaip atskirą produktą, palapinė ir tunelis gali būti naudojami kartu arba žaidimų, lenktynių tunelio, vaikų darželis, ir iškylai.

4. Orui ir peekaboo galimybes, dvi mažos skylės aikštėje palapinės ir ilgų tunelių suteikti daugiau žaislų, kurie bus panaudoti juos puikių žaidimų.Tai dar palapinėje šunims, katėms ir naminiai gyvūnai.

5. Ji gali būti sudaryta, kai atidarė, ir tai neturės įtakos jūsų veikti greitai, kai sulankstytas.Ji yra įrengta su krepšys lengva naudoti.

6. Ji labai tinka vaikų šalims, kiemuose, vaikų playrooms, vaikų žaidimų aikštelės, vaikų dienos priežiūros.Labai tinka skatinti fizinį žaidimai ir skatina vaizduotę.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: 3PCS/Set Jūrų Jurta

Medžiaga: 190T poliesteris audinio

Jurta dydis: apie 105*135cm/41.34*53.15 colių

Kamuolys baseinas: apie 120*36*72cm/47.24*14.17*28.35 colių

Ištrauka: apie 46*120cm/18.11*47.24 colių

Svoris: apie 1,8 kg

Pakavimo Sąrašas:

Jurta*1

Kamuolys Baseinas*1

Kanalas*1

Žymos: lengva tualetą šuo, tee vyrų krikščionių, šviesos akmens, metalo stogo, vaikai aiškiai nustatyti, rankšluostis vaikams tualetą, teepee vaikai šunis, moterų palapinė, pop teepee palapinė, nh palapinių miestelyje, baseinas skaidrią stogo.

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Numeris: vaikų palapinė;Teepee;Vandenyno kamuolys, Kamuolys Baseinas Gpm; Patalpų Vaikams
  • Dropshipping: didmeninė
  • Medžiaga: Poliesteris
  • Amžius: 13-24 Mėnesių, 2-4 Metai, 5-7 Metų, > 8 metų amžiaus, > 3 metų, 3 metai, > 6 metų
  • Sertifikavimo: CE, Nėra
  • Įspėjimas: Negali būti subraižytas, kuriuos peilis!
  • Tipas: Telšių
  • Prekės Pavadinimas: MINOCOOL
  • Savybės: Sportas, Sulankstomas, Minkštas
image

Mbaker750

1
2021-12-09

“Aš ne daiktas, aš vis dar laukia, todėl aš noriu, kad mano pinigus atgal.”

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar