Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Gothic Lolita Metalo Tamsiai Goth Punk Kryžiaus Pakabukas Staigius Pusėje Įrašą Kirpčiukai Įrašą BB Plaukų Įrašą Merginų, Moterų Helovinas Priedai

    (0) 0
(1 Atsiliepimai)

€2.04 €1.02
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: s33886

Aprašymas

Medžiaga: Metalas

Dydis: vienas dydis

(neįeina Šukuosena ir kitais dalykais, nuotraukos)

Pastaba:

1.Nekilnojamojo spalvos prekė gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos rodomos

svetainėje sukelia daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumą.

2. Prašome leisti 1-3cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Apie Mus

Mes jau gamykloje ,ir mes taip pat dirbo su daug kitų gamyklų .mes visada tiekti aukštos kokybės prekės, kurių geriausia kaina,todėl nedvejodami apsipirkti čia,mūsų daiktų svetainėje yra prieinamos,ir turi didelių nuolaidų,jei jūs perkate daugiau,prašome cotact su mumis,taip pat mes labai džiaugiamės, kad padaryti dropshipping jums !!!

Dropshipping

Tiesiog pirkti per svetainę su savo pirkėjų adresą,mes išsiųsti paketą, be jokių logotipų ar saugoti informaciją。Jei turite savo logotipą ,jūs galite susisiekti su mumis,mes padėsime logotipas ant pakuotės,ačiū!!!

Didmeninė

Jei perkate daugiau kaip 3,yra didmeninės kainos svetainėje,taip pat Jei perkate 10 iš jų, galite gauti nemokamas pristatymas per daug!!Jei norite pirkti, sumą usd15,jūs galite gauti nemokamas pristatymas per daug!!!

Taigi mūsų kaina yra labai maža,kviečiame didmeninės!!

Pristatymas

Prašome pasirinkti

Scrub.lt Standartinis Pristatymas,jis yra saugus ir greitas,gali atvykti 10-20 dienų.kai kuriose šalyse tai trunka apie 30 dienų ro atvykti.taip pat, jei norite, kad pigus pristatymas,galite pasirinkti,

Cainiao Super Ekonomiką, Pasaulinę per daug.

Paprastai, mes išsiųsti visų pakuočių, 1-3 dienas.jei yra kažkas negerai su jūsų nurodytu adresu,prašome anuliuoti jo užsakymą,mes priimti ir grąžinti galite užsisakyti dar kartą su reikiamu adresu!!

jei jums reikia greičiau pristatymo ar didmeninė,prašome susisiekti su mumis!!

Apmokėjimas:

Svetainės sutinka, daug mokėjimo būdų, jums tiesiog reikia paspausti " pirkti dabar,

Ten bus žingsnis po žingsnio procesas už jus užpildyti mokėjimo.

Atsiliepimai

Jei esate patenkinti apsipirkti čia, prašome palikti mums penkių žvaigždučių pagirti.Jei nesate patenkintas su apsipirkimo mūsų parduotuvėje, prašome nepalieka blogų atsiliepimų.Prašome susisiekti su mumis.Mes turime gerą aptarnavimą po pardavimo!!

Grąžinti

Jei prekės nėra atvykstate, mes suteiksime jums visą grąžinamąją išmoką, prašome būti tikri, kad parduotuvė čia, ir pagaliau linkiu laimingas pirkinių!!

Žymos: akiniai plaukų clips, muni plaukų clips, goth žmogus priedai, batbie plaukų aksesuarai, ragana dalykų plaukų, harajuku plaukų clips goth, tamsiai goth priedai, nuotakos gotikos plaukų aksesuarai, mada aksesuarai goth, lolita mada "pasidaryk pats".

  • Lytis: Moteris
  • Modelio Tipas: Kietas
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Stilius: Mados
  • Medžiaga: Modalinis
  • Departamentas Pavadinimas: Suaugusiųjų
  • Elemento Tipas: Galvos apdangalai
  • Tipas: Plaukų segtukai

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar