Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

1PC Negyvas Odos Obliumi Rankena Negyvas Odos Manikiūras.beautiful Šalinimas, Kojų Priežiūra, Slaugos Koja Pedikiūro Vonia Drėkinamasis Valytoja Pėdų Priežiūros Priemonės

    (0) 0
(1 Atsiliepimai)

€3.29 €2.24
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: s191598

Kulka Taškų:

1、Naudojame Aukštos kokybės Medžiagų, Saugią, Sveiką, ekologišką ir Odos draugiškas Pedikiūro Įrankiai.

2、Geriausias Koja Grožio Priemonė Vyrams ir Moterims.sauga ir Ergonomika-aplinkos Apsaugos, Puikus Dydžio, Telpa Delne, Lengva Naudoti.

3、Failo Šalinimo Sunku Negyvas Odos;mažina ir Smoothens Manikiūras.beautiful ir Apsaugo Pastatą iš Kietos Odos.

4、Lenktas Peilis Dizainas, Tinka Kojų Forma, naudojant saugius ir Daugiau Pastangų, Veiksmingai Pašalinti Raguotas, taip Pat Gali Būti Naudojamas Nulio Kojų.

5、Lengva valdyti, mažo dydžio,, jums patogiu atlikti

Aprašymas:

Rekomenduojama pamirkyti karšto vandens metrą nuo 5 iki 10 minučių (kad senas tarakonas visiškai išsipūsti ir velniop jį gerai), tada naudokite obliavimo peiliu švelniai pašalinti negyvas odos ir senas tarakonas.Kad obliavimo peilis yra ryškesnis.Būkite atsargūs, naudojant jį.

Specifikacija:

Pavadinimas: Koja Grandiklis

Medžiaga: pp

Pakuotės dydis: apie 21.5*8*2cm/8.46*3.15*0.79 į

Gaminio dydis: 13*4*2cm/5.12*1.57*0.79 į

Spalva: mėlyna

Savybės:

1.Lenkti ašmenys dizainas, tinka kojų formą.

2.Saugiau ir daugiau pastangų, veiksmingai pašalinti raguotas.Taip pat gali būti naudojamas nulio kojų.

3.Ergonomiška rankena, patogu sugriebti jausmas.

4. Pasirinkti aukštos kokybės plieno ašmenys,aštriais ašmenimis,sutaupyti laiko ir poveikį.

5. Dizainas pašalinimas sunku negyvas odos.

6. Mažina ir smoothens manikiūras.beautiful ir apsaugo pastatą iš kietos odos.

Pakavimo Sąrašas:

Pėdų Grandiklis*1

Pastaba:

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Apmokėjimas Ir Siunta:

1. Mes priimame Alipay, Paypal, Western Union, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2. Jei jums reikia greičiau laivybos būdas, Mes rekomenduojame Scrub.lt Standartinis Pristatymas .Jūs taip pat galite pasirinkti DHL,Fedx.Jei pasirinksite Ekonomikos laivybos kaip Cainiao Super Ekonomikos、Cainiao Super Pasaulio Ekonomikos、Shunyou Ekonomikos Oro Pašto、Yanwen Ekonomikos Oro Paštu,tai gali trunka apie 25-90days,ir jūs galite ne stebėti jį.

3. Visos prekės bus išsiųstos per 7 darbo dienas, JAV、Prancūzija、Jungtinės Karalystės reikia 1-5 savaites ,Kanada, Australija, Rusija ir reikia apie 2 iki 5 savaičių ,kitoms šalims gali tekti nuo 4 iki 6 savaičių , į Braziliją、Peru、Kolumbija、Čilėje ir Kitose Pietų Amerikos šalyse gali trunka 3-12 savaičių , Graikija ir kiti smulkūs apskrityse, jis gali prireikti nuo 5 iki 6 savaičių.

4. Taip pat ,vėlavimo ar nesėkmės pristatymo kartais sukelia politikos skirtingų muitinės, pavyzdžiui ,lazerinė rodyklė yra nepriimtina kai kuriose šalyse.Taigi, prašome patikrinkite savo vietos muitinės politikos atidžiai prieš mokėjimą.Arba, mes negali būti atsakinga už bet kokį gedimą pristatymo susijusių paskirties muitinės klausimas.

Patarimai: Jei turite bet kokių klausimų apie laivybos ,Jūs galite susisiekti su mumis.

Prašome don ' t open ginčų lengvai !!

Apie DUK:

1. Q: I dont gauti mano paketai,ką aš turėčiau daryti?

A: Pls susisiekti su mumis per Scrub.lt pranešimą pirma.Mes padėsime jums ir surengti patikrinimą mūsų perdirbimo nuorodą.Tuo pačiu metu,jums reikės patikrinti savo pristatymo adresą ir ar mokėjimo sėkmingai.Taip pat, jei esate patogu,pls patikrinti į netoliese post office.

2. K: jūs Galite parduoti didmeninės kainos?

A: Taip,jei jūsų užsakymas virš 5 rinkinius vienu metu.Jūs galite susisiekti su mumis.

3. Q: Ką daryti, kai gaunu prekę?

A: atidžiai patikrinkite, ar gautas produktas yra toks pat, koks buvo užsakytos.Jei gausite klaidingą produktas, pažeistas produkto, arba dalinės siuntos jūsų užsakymą, prašome nedelsiant kreiptis į parduotuvę, gauti po pardavimo parama.Atsiprašome dėl nepatogumų jums, jeigu kas nors atsitiks, kaip šis.

4. Q: Ką reikėtų daryti, kai yra kokybės problemų produkto?

A: Ar jūs naudojate mūsų produktus pirmą kartą, ar grožio produktų mylėtojas, jums teks susidurti su tokia situacija: pirmą kartą jums plauti savo makiažas šepečiai, jūs patirsite plaukų slinkimas ar nežymus spalvos blukimas.tai yra normalus reiškinys.Tačiau, jeigu ši situacija ir toliau išlieka per artimiausius naudoti, ji yra kokybės problema.Prašome kreiptis į pardavėją.

Apie Atsiliepimą:

Jei jus tenkina mūsų produktą,galite mums suteikti 5 žvaigždžių atsiliepimus ir parodyti savo gražių nuotraukų.Ačiū!

Žymos: kūdikių vonios kibiras, flinq vonia kibiras, suaugusiųjų vonios kibiras, didelis vonios kibiras, floding vonia kibiras, kur pirkti snukio vonia, sous deda koja vonia, sulenkite vonia kibiras, biologinio saugumo snukio vonia, aikštėje vonia kibiras.

  • Tipas: Ranka, Koja Failų
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar