Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

1 Pora Gelio priekinių kulniukų Pėdos Kamuolys Pėdų Pagalvėlės Kojų Silikono Pagalvėlės Pusė Kieme Othotics koja Paramos Skausmo Įterpti

    (1) 1
(1 Atsiliepimai)

€1.79 €1.07
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: s197856

1 Pora Gelio priekinių kulniukų Pėdos Kamuolys Pėdų Pagalvėlės Kojų Silikono Pagalvėlės Pusė Kieme Othotics Trinkelėmis priekinių kulniukų Palaiko Skausmo Padas

Savybės:

Mūsų Pėdos Pagalvėlės išvengti skausmai ir skausmai, susiję su Metatarsalgia, sausgyslių ir diabetinės pėdos skausmą.Gali būti dėvimas su bet kokio bateliai tiek vyrams, tiek moterims.

Sumažina deginimo pojūtis pėdos vadovai & palengvina jūsų skausmą.Komfortas: Minkštas medicininės kokybės silikono gelio pagalvėlės padeda sumažinti spaudimą nuo kojų pirštų ir pado vidurį, o suteikti maksimalų komfortą.

Nutraukti kančias ir mėgautis mūsų minkšta medicininės kokybės silikono gelio pagalvėlės, kurios padeda sumažinti spaudimą nuo kojų pirštų ir pado vidurį, o suteikti maksimalų komfortą.

Mūsų geliai išplito ir ruožas apima visas kojas.Nereikia nerimauti dėl savo batų dydį.Mūsų ne slydimo pagalvėlės, bus apsaugoti jūsų priekinių kulniukų iš dirginimas ir uždegimas; puikiai tinka vyrai, moterys, paaugliai, berniukai ir mergaitės; dabar jūs galite jausti šviesą savo kojas, mažina nuovargį ir turi daugiau energijos.

Žymos: 6pcs piršto raštas, pakelti batai silicio, kojinės silikono kojos, silikono pirštai atskirai, automobilių paramos pocophone, folfible pėdos poilsio, razer pyragai, vonia silikono kojos, super gel kojinės, šlepetės pėdos paramą.

  • Maitinimo Šaltinis: Nėra Elektros
  • Medžiaga: Silikono
  • Prekės Pavadinimas: LiveUeasy
  • Tipas: Pėdos Padas
  • Elemento Tipas: Pėdų Priežiūros Priemonė
  • Kilmės: KN(Kilmės)
image

Roma Oki

1
2021-09-05

“kad nebūtų pristatytas”

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar