Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Mini Parko Suolelio Senelis, Močiutė Modelis Ornamentu Microlandscape Bonsai Parkas Sėdynės Seneliai Pora Tėvai-in-law Plastiko Amatų

    (0) 0
(1 Atsiliepimai)

€1.98 €1.11
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: s95835

Aprašymas:

Pavadinimas: Mini Parko Suolelio Senelis, Močiutė Modelis Ornamentu

Stilius: 2 stilius

Dydis: 5*5.5 cm

Savybės:

Miniatiūrinės lėlės įvaizdį, pasakos sodo dekoro yra pagaminti iš tvirtos ir ilgaamžės derva, miniatiūriniai senelius sėdi ant benc gali būti naudojamas lauko terasoje, kieme, sodo dekoro, ir patalpų darbalaukio puošyba, dekoras, jis leidžia jums "PASIDARYK pats" pasakų pasaulio.

Techniniai duomenys:

1.Pagamintas iš aukštos kokybės dervos medžiaga, aplinką tausojančią, ne nyksta, ir ne deformacijos, vandeniui atsparus ir patvarus.

2.Miniatiūrinės lėlės įvaizdis tinka bet kokios miniatiūrinės sodas, terariumai, konteinerių, augalų puodą, lėlių ir šešėlių dėžutė scenoje sukurti pasakų pasaulyje.

3.Šis modelis yra aukštos modeliavimas suprojektuotas ir meistriškai, senelius sėdi ant suoliuko, skirtingų dizainų, ryškus ir meno su bauda meistriškumo, perefect, "PASIDARYK pats" kraštovaizdžio ir sodo, kiemo ir darbalaukio dekoro.

4.Naudojamas, kad puikus mikro sodas, puikus papildymas į savo parką, stoties platformos arba gatvėse realiai touch, kaip gera dovana šeimai ar draugų, kurie mėgsta micro apželdinimas.

Pakuotė:

Senelis papuošalai *1

Močiutė papuošalai *1

Kėdės apdaila *1

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitorių ir apšvietimas, produktų paveikslėliai gali šiek tiek skirtis nuo tikrosios spalvos.

2. Produkto dydis išmatuotas rankiniu būdu, prašome leisti 1-2cm skirtumas, ačiū už jūsų supratimą!

Žymos: jūs sijonas seneliai, hat seneliai perkelti, linkin park palaidinė, laimingas mini bonsai, lego mini bonsai, papuošalai seneliai, kūdikių elsa statulėlės, mūrinis amatų mini, nuplikęs erelis statula plastiko, "pasidaryk pats" puodelis močiutė seneliai.

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Yra Protingas Prietaisas: NO
  • Temos: Žmonės
  • Stilius: Modernus
  • Parama: Didmeninė/Dropshipping
  • Medžiaga: Organinės Medžiagos

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar