Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Asmeninį Mergaitė Pavadinimas Sienos Lipdukas Užsakymą Kūdikio Vardas Vinilo Meno, Lipdukas vaikų priežiūros Kambarys Moon Star Sienos Freskos Lipdukai, Tapetai B328

    (1) 5
(1 Atsiliepimai)

€4.06 €3.05
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: s94626

Sveiki Atvykę Į Mūsų Parduotuvėje!

Produkto informacija:

Medžiaga: Aplinkai draugiškas PVC

Dydis: 1 colis = 2,54 cm

Nuotrauka gali neatitikti tikrojo dydžio.Tai gali būti ir didesnis, siekiant parodyti, tikslas...Jis padeda jums žiūrėti visą informaciją.

M 42x33cm

L 57x45cm

Spalva:

1.Spalvos Gali Šiek Tiek Skirtis, Priklausomai Nuo Jūsų Ekrano Nustatymų.

2. Jei jums pasirinkti kitos spalvos, pls palikti pranešimą dėl jūsų užsakymą arba susisiekite su mumis spalvų skaičius jums patiko.Spalvų schema yra apačioje Describtion puslapį .

Savybės:

1. Mūsų lipdukai yra miršta cut — ne spausdinamas, todėl jie nėra fone (aišku, ar kitaip).Prie sienos arba paviršiaus, galite kreiptis lipdukas, kad bus fonas.

2. Nuotrauka gali neatitikti tikrojo dydžio.Tai yra Skaitmeninis pavyzdys rodo tikslu.Kad lipdukas tinka jums kosmoso 100% turėtumėte įvertinti savo vietos

3. Mes naudojame aukštos kokybės matinis vinilo, kuris atrodo kaip dažų pradėjus taikyti prie sienos ir netoksiškas , aplinkos apsauga.

4. Mūsų lipdukai laikysis beveik bet kokio lygaus paviršiaus, pavyzdžiui sienos , stiklo , plastiko , medžio ir t.t ir šiek tiek tekstūruotos sienos.

5. Sienos Vinilo Lipdukai yra lengvai nuimamas tačiau NĖRA daugkartinio naudojimo.

6. Decal spalvos gali šiek tiek skirtis nuo spalvos jūsų kompiuterio ekrane

Pastaba: aš f, galite naudoti karšto oro pūsti lipdukas vėl ir vėl, plaukų džiovintuvas, kai jūs imtis toli nuo sienos, be žalingų sienos

Žymos: kaip tinkinti tapetai, anime mergina tapetai, 3d, paaugliai tapetai mergaitės, prasivėrimas merginos tapetai, nikw merginos tapetai, žalia tapetai mergaitės, swxy tapetai mergaitės, jorden tapetai mergaitės, nixie merginos tapetai, addidaa tapetai mergaitės.

  • Modelio Numeris: B328
  • Modelis: Plokštumos, Sienos Lipdukas
  • Klasifikacija: Už Sienos, Baldai Lipdukai
  • Prekės Pavadinimas: JUEKUI
  • Scenarijus: SIENOS
  • Stilius: Animacinių filmų
  • Medžiaga: PVC, Vinilo
  • Temos: Simbolių
  • Specifikacija: Single-piece Package
image

Juriy Vlasov1

5
2021-10-30

“TRES JOLIE”

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar