Nuotrauka 0

50cm*140cm Spausdinti Kulka Tekstūros Liverpool Audinio,Ruožas Megzti Audinio K3131

    (2) 5.00
(1 Atsiliepimai)

€8.90 €6.49
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: s94120

Medžiaga:

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę,jei jūs turite savo dizainą,pls susisiekti su mumis ir mes pasiūlysime individualiems poreikiams pritaikytas paslaugas.Geriausia MOQ ir kaina,vinilo,audinio,juostelės ir derva.

1.Medžiaga:žr. pavadinimas pastebėjo:

2.dydis:žr. pavadinimas(supjaustyti ranka,paklaida+-3cm)

3 spalva:kaip foto rodo.(yra spalvų skirtumas tarp differenct ekranas)

Sienų, kaip tai, jei jums tai pls ne tvarka:

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.Jei turite savo dizainą, galite susisiekti su mumis ir mes pasiūlysime individualiems poreikiams pritaikytas paslaugas.GERIAUSIA MOQ IR KAINA ,oda,audiniai,juostelės,sakai 1. Medžiaga: žr. pavadinimas pastebėjo: 2. Dydis: žr. pavadinimas (supjaustyti ranka, paklaida +-3cm) 3. Spalva: kaip foto rodo.( Yra spalvų skirtumas tarp mūsų nuotrauką į svetainę ir prekes galite užsisakyti.Kaip žinote, spalva nebus lygiai tas pats, kai ji rodyti dėl skirtingų monitorių.) 4. Atkreipkite Dėmesį: Medžiaga per 2M gali ateiti keli gabalai.Įprastomis aplinkybėmis, jei perkate daugiau kaip vienas gabalas, mes atsiųsime nuolat, tačiau dėl gamybos proceso problemų, gali būti griežinėliais situaciją.Jei jūs proto, prašome būkite atsargūs užsakymą.Jei reikia,nepertraukiamą, prašome susisiekti su mumis ir palikite mums žinutę.Mums bus ženklas, kad specialiai. 5. Funkcijos: Eco-friendly spaudinių minkštas ir patogus, Tinka maišelį, piniginės, rankinės, vaikiški drabužiai ir daugelis kitų siuvimo amatai.Pastabos: Ranka-iškirpti, pusė metrų audinio daugelis 1-3 cm klaida, nes ji yra rankinis matavimas, prašome suprasti, ačiū.Dėl skirtingų kompiuterio monitorių, tikrosios spalvos gali šiek tiek skirtis nuo pateiktų.Kai kurie audiniai medžiaga yra marlės, todėl jis yra lengvai būti raukšlėta ir kai blizgučiai gali pateks, prašome suprasti. 50*140cm, 1 vnt., 100*140cm 2 vnt,150*140cm už 3pcs plotis 140cm jokių pokyčių.

Atkreipkite dėmesį, kad jei užsisakote daug, kad mes galime išsiųsti 2 ar daugiau pakuočių.Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis pirmą, neatidarykite ginčus pirmas, ačiū

Garantinis Aptarnavimas

Daugiau informacijos pls susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba

Žymos: wetsuits liverpool, aukštos cauture audinys, kulka liverpool audinys, mk "liverpool" audinys, vyrai liverpool, daug liverpool audinys, cirkonis nėrinių audinys, thule nėrinių audinys, hat "liverpool", weddimg nėrinių audinys.

  • Medžiaga: 100% Poliesteris
  • Tipas: Stretch Audinys
  • Rinkinys Tipas: NO
  • Technics: Audiniai
  • Funkcija: Elastinga
  • Plotis: 140CM
  • Modelis: SPAUSDINTI
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Stilius: Juostele

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar