Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Žvaigždžių vartai stovas knygoms - Galaxy Vartų Bookends, Kūrybos tarpvalstybinių Laiko Tunelį Magišką Portalą stovas knygoms Knygų Lentynos, Dekoratyvinis

    (2) 2.5
(2 Atsiliepimai)

€14.20 €9.94
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: s85568

Galaxy Vartų stovas knygoms,Kūrybingas Laikas Tunelio Bookends Helovinas Apdailos( Be baterijos )

Ypatybė:

Tai daugiamatis stebuklinga portale, jums pabėgti nuo šio pasaulio kelias sekundes.Norite aplankyti naują "galaxy"?Leidžia pereiti į vartus, kad nuves jus į visiškai kitą sistemą.Bus užsieniečiai draugai ar priešai?

Į stovas knygoms gali būti apšviestas įjungimas mėlyna LED eilutę, 20 cm ilgio, kad papuošti apvalus veidrodis.Begalinis poveikis veidrodis pakartoja LED efektas milijonų kartų, leadind jums misterious aspektą.

Į stovas knygoms sudaro vienas begalinis poveikis veidrodis.Kadrai iš veidrodžiai yra pagaminti iš daugiasluoksnės, sumažinti su las er pjovimo technika.

LED yra maitinamas 9 Voltų baterija (NĖRA KOMPLEKTE)..Už nepertraukiamą veikimą, baterija netrunka ilgiau nei raundas 4 valandas.Prašome apsvarstyti 9 voltų baterijos, AC adapteris, skirtas nepertraukiamą operacijos (neįtraukta).

Ši prekė yra spired į fantazijos pasaulį, rankų ir dėl šios priežasties unikalus.Prekės, kurios bus vežamos bus sukurta kiek įmanoma panašesnis į vieną nuotraukų, bet, kaip ir visi rankų darbo gaminiai, smulkūs skirtumai gali būti pateikti, palyginti su įterpimo vienas.

Jums reikia

pamatyti šį patikėti, kad tai: Absoliutus turi turėti elementą, bet Gerbėjų.Mūsų

stovas knygoms palaiko yra ir savotiškas meno darbas ir praktinis kasdien

gyvenimo apdailos reikmenys.

Geriausia Dovana: Geriausia housewarming dovanų pasirinkimas jūsų draugai ar

šeima.

Dydis: 12 cm gylis x 14 cm aukštis x 18 cm plotis.Pakuotės Turinys: 1x bookends( Be baterijos )

Žymos: star luquid atveju, striukė stargate sg1, corp helovinas apdailos, zohar žvaigždžių vartai tv, portal 2 portalgun grandinės, portal 2 skydelis, kostiumai stargate, britų bookends, modernus stovas knygoms, viewer 2 ašių tekinimo stakles.

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Numeris: Bookends
  • Spalva: multi-color mišrus
  • Proga: Helovinas
  • Dydis: 12x14x18cm
image

Outlawtruck

1
2021-12-12

“Aš patarti prieš perkant. Ji ne tik atrodo ne kaip, ji yra nuotraukoje. Dalys klijuojamos crookedly. Tik du Diodai išorėje yra apšviesta, tie, viduje nėra. Pardavėjo atsakymai į mano skundą "atsiprašau". Tai bus ne remontuoti pati iš unpleasantness”

image

Bela 333

4
2021-11-19

“Nebuvau tiksliai, kaip jis atrodo nuotraukoje, bet kaina tai ką aš norėčiau tikėtis. Būtų malonu, jei ji buvo instrukcijų, pateikiant jį kartu.”

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar