Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Kalėdų Pliušinis Įkrovos Batų, Žaislų Niekučius Kalėdų Medžio Kabo Pakabukas Papuošalai Namų Namų Apdailos Ir Dekoro Naujųjų Metų 2022 Dovana Navidad

    (1) 5
(1 Atsiliepimai)

€6.67 €3.54
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: s83837

Kulka taškų:

1. Dydis mini Kalėdų kabinti batai yra 9.57.5*7cm.Įkrovos pakabučiai yra pagaminti iš china audiniai, ryškios spalvos, kurios labiau tinka jūsų Kalėdų papuošalų.

2.2021 Kalėdos jau čia!Jei jums reikia nustatyti, Kalėdų papuošalų, tai bus geriausias jūsų pasirinkimas!Šis mini pliušinis dizaino Kalėdų įkrovos yra unikalus pasirinkimas jūsų Kalėdų eglutės papuošalus.Nesvarbu, kur jūs pakabinti jį, jūs galite lengvai sukurti šventinę atmosferą ir palikti tik gerus prisiminimus jums ir jūsų šeimai!

3. Platus panaudojimas: Kalėdų batai gali būti naudojami ne tik papuošti Kalėdų medis su vaikais ir smagiai namuose, bet taip pat idealus pasirinkimas Kalėdų tema parduotuvėse ar mokyklos veikla apdaila.

4. Lengva laikyti ir naudoti: yra virvelę ant kiekvienos Kalėdų kabinti batus, kurie gali padėti jums pakabinti juos lengvai.Po naudojimo, tik išvalykite pūkų ir įdėti jį į maišelį.Jie gali būti naudojami keletą metų.

5. Aukštos kokybės medžiagos: Šių Kalėdų rutuliai yra pagaminti iš aukštos kokybės medžiagos, kuri reiškia, kad jie yra pakankamai sunku, todėl, kad jie nebus pažeistas transportavimo metu arba per savo naudojimo.

Aprašymai:

Medžiaga: Audinys, Plastikas

Dydis: 9.57.5*7cm

Svoris: 42g

Savybės: Batai pakabučiai yra pagaminti iš china audinio, tinka Kalėdų ar kitų švenčių kaip mažas dovanas draugams ir artimiesiems, ir taip pat gali būti pakabinti bet kur.

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Pakavimo sąrašas

Kalėdų Batai Pakabukas *1

Žymos: stiklas skaidrus bails, 2021 2022 knyga, kalėdų menkniekis maudymosi kostiumėliai, obuolio kalėdų ornamentu, lipdukas kalėdų menkniekis, kalėdinė dekoracija 2020 2021, kalėdų dekoracijas namuose 20, james niekučius, kalėdos, kalėdos apyrankė, raudona šalies kalėdų eglutės.

  • Rinkinys Tipas: No
  • Modelio Numeris: Kalėdų batai pakabukas
  • Tipas Didmeninės: No
  • Dydis: 9.57.5*7cm
  • Medžiaga: Audinys, Plastikiniai
  • Kilmės: KN(Kilmės)
image

Nuh Bekyurt

5
2022-01-07

“LABAI LAIMINGAS”

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar