Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

2021 Naujosios RUSIJOS belaidžio Kopijuoti nuotolinio valdymo klonas radijo dažnis 433.92 mhz siųstuvo dubliuoti Dalykėlių Automobilių Vartų, Garažo vartai

    (1) 4.00
(1 Atsiliepimai)

€3.75 €2.63
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: s77957

Produkto parametrai:

Pavadinimas: 433Mhz kopijuoti tipo nuotolinis valdymas

spalva: Balta

Medžiaga: ABS

Veikimo dažnis: 433Mhz

Skaičių mygtukai: 4

Veiksmai naudojimas:

1. Aišku kodas: paspauskite mygtuką A ir B mygtuką su dviem pirštais, tuo pačiu metu; LED lemputė 3 kartus greitai, apie 2 sekundes; išleidimo vienu pirštu (kita vertus, negali būti išleistas), ir tada greitai spustelėkite išleistas piršto Atleiskite mygtuką 3 kartus, kol LED lemputė mirksi greitai, du pirštai gali būti išleistas, tada paspauskite bet kurį mygtuką nuotolinio valdymo; kai LED apšvietimas išjungtas, tai reiškia, kad kodas yra pašalinta sėkmingai (visi keturi raktai yra tuščias); paspaudus bet kurį nuotolinio valdymo pulto, Kad šviesa yra dar po raktas, nurodantis, kad originalus kodas nebuvo pašalinta sėkmingai.Ji turi būti išvalytas, ir vėl klonas gali būti sėkmingai klonuoti tik tuo atveju, jei kodas yra sėkmingai pašalinta.Jūs galite aiškiai ir klonas kodas pakartotinai.

2. Kopijos: Turėti originalus nuotolinio valdymo į savo kairę ranką, ir nuotolinio valdymo mes klonuotų savo dešinę ranką.Du nuotolinio valdymo pulteliai, yra taip arti, kaip įmanoma, paspauskite pirmą mygtuką du nuotolinio valdymo pulteliai tuo pačiu metu; maždaug po 2 sekundžių, šviesos DIODAS sumirksi du kartus greitai; Po vieną sekundę, lemputė nuolat mirksi, atleiskite pirštą; paspauskite mygtuką po sėkmingo mokymosi, šviesa yra visada nurodoma, kad pirmasis pagrindinis kodas, originalus nuotolinio valdymo buvo nukopijuoti į kitą nuotolinio valdymo pultas; tas pats metodas gali kreiptis dėl antrojo viena ejima, trečiasis mygtukas...Jei kopija yra sėkmingas, nuotolinio valdymo funkcija yra ta pati kaip ir originalo suderinta nuotolinio valdymo pultu.

3. Atkūrimas: Kai netyčia ištrinti nukopijuoti slaptažodį nuotolinio valdymo pulto, galite paspausti du mygtukus apačioje nuotolinio valdymo kopiją tuo pačiu metu, LED lemputė pradės mirksėti greitai, paspauskite bet kurį klavišą ar mygtuką ir atleiskite, ir jis liks, o tai reiškia, nuotolinio valdymo kodas jau yra.atsigauti.Prieš naudodami mūsų egzemplioriais nuotolinio valdymo, būtinai jį ištrinti esamus kodą iš nuotolinio valdymo pulto.

4. Kaip susidoroti su situacija, kad kai kurie mygtukai gali būti kontroliuojama, bet kitus mygtukus, negali būti kontroliuojami?Galite naudoti išvalyti ir atkurti operacijas, specialiosios operacijos yra šios:

(1) Išvalyti kodas pirmasis;

(2) Po valymo kodą, kopijuoti pralaimėjo klavišus dar kartą, ir poilsio klavišus nereikia būti kopijuojami;

(3) Tada aišku, kodo iš naujo;

(4) Atkurti kodas; šiuo metu, svarbiausia, kad nebuvo sėkmingai nukopijuoti dabar pakeistas naują kodą, bei kodą, kuris buvo sėkmingai nukopijuoti dabar saugomi.Jei raktai yra ne nukopijuoti po antrojo egzemplioriaus klavišus, pakartokite aukščiau nurodytus veiksmus vėl ir vėl, kol visi raktai yra sėkmingai nukopijuoti.

Žymos: plytelių dalykėlių, aikštė p universalus vartų, universalus pilkos spalvos nuotolinio valdymo pultas, radijo hk 2, pereiti ubaro rf, "amazon" dalykėlių 2021, telefonas 433 92 mhz, ateities dalykėlių automobilį, stabdžių klonas, aukso įtaisą.

  • Kanalas: 4
  • Dažnis: 433 MHz
  • Naudoti: Universalus
  • Modelio Numeris: 433.92 MHz Nuotolinio Valdymo Pultas
  • Prekės Pavadinimas: kebidu
  • Belaidis Ryšys: RF
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Pakuotė: No
  • Sertifikavimo: CE
  • Paramos PROGRAMĄ: No

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar