Nuotrauka 0

Naujas Kinijos Keramikos Dangtelį Gaiwan

    (2) 5
(2 Atsiliepimai)

€17.54
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: s75823

Pranešimas: Pradėti pardavinėti metu kiekvieną dieną: Ramiojo vandenyno Standartinis Laikas 03:00 iki 16:59. Maskvos laiku 14:00 į 04:00. Mes esame didmeninės prekybos, todėl turime stiprumo duoti tokią mažą kainą.Mes esame 100 proc. užtikrinti, kad produkto kokybė ir bus stengiamės tarnauti kiekvienam klientui, mes tikimės, kad jūs galite turėti gerą pirkimo patirtį čia, jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami Kreipkitės į mus, mes esame įsitikinę, kad jums bus patenkinti mūsų daiktų ir Paslaugų.Gerai , dabar prašome atidžiai perskaityti Prekės Informacija.Ačiū jums, mieli.

Žymos: berniukas kinijos tradicinės viršūnės, paprastas tradicinis kinų viršūnės, sėdynių užvalkalai 2 2006 sedanas, 2 sėdynės padengti juoda mėlyna, automobilių sėdynės moteris vyras, kinijos ponios viršūnės, lampandina led kinijos quad, lempos kinijos quad, ponios kinų tradicinė tee, moterų tradicinės kinų viršų.

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prekės Pavadinimas: FullChea
image

Satsimas

5
2021-08-20

“Gražus arbata.”

image

Andres Carrillo

5
2021-08-15

“Labai patenkintas šio pardavėjo. Arbatos visada yra kokybės ir pristatymas greitas. Aš paėmė panašią arbata iš kitų pardavėjų, bet arba kaina yra didesnė arba kokybė yra daug blogesnė. Rekomenduoju!”

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar