Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Маска Cosplay Tušus Helovinas 2021 Miško Dvasia Kaukė/šalmas Realus Veido Kostiumai Led Šviesos Iki Kaukė Juokinga Unisex Suaugusieji

    (1) 5.00
(1 Atsiliepimai)

€12.90 €10.83
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: s72195

Miško Dvasia Kaukė/Šalmas, Realus Veido Kostiumai Led Šviesos iki Kaukė

Ypatybė:

[ Miško Dvasia Kaukė/Šalmas ] --- Miškų Dvasia Kaukė yra puiki dovana draugui ar draugei.Suteikite sau asmeninį dovanų, kad tik jūs.Jei jums patinka vaiduokliai, ir mistika, pirkti ši kaukė dabar!Noriu patikinti, kad jūs nepasigailėsite!

[ HIGH QUALITY ] --- Mes padarėme tai produktas su aukštos kokybės ekologiškos medžiagos.Ji turi būti Didelė dovana žmonėms, kurie mėgsta paslaptis, elfai, ir žalia.Jis tinka bet kur ir gali pritraukti visų dėmesį, bet kuriuo metu.

[ UNIKALUS RANKŲ darbo ART ] --- galite įdėti jį į Halloween,Cosplay arba Aplinkos Apsaugos Konferencija, jums reikia gauti tonų dėmesį nuo kitų, kurie yra įdomu, savo kaukę.Ši kaukė yra per daug ypatinga, nes atstovo spaudai miško, ji atsirado prieš juos.

[ MATOMUMAS IR ORUI ] --- Mes padarėme tai produktas su aukštos kokybės ekologiškos medžiagos.Ji turi būti Didelė dovana žmonėms, kurie mėgsta paslaptis, elfai, ir žalia.Jis tinka bet kur ir gali pritraukti visų dėmesį, bet kuriuo metu.

[ PLAČIAI NAUDOJAMI ] --- Šalis, kaukė, komiksų rodo, veiklos, pramogų, ceremonija, istorijų pasakojimo, šokiai, paradas, užgavėnių, prom, Helovinas, maskuotis kamuolys, Kalėdų dovanos, gimtadienio dovanos, seksualus moteriškas apatinis trikotažas, priedai ir kt.Ji gali apimti visus veidą nuo kaktos iki nosies, lengvas ir patogus.Labai Kietas !!!Helovinas Kalėdų, Gimtadienio Dovana Unisex.Padaryti jums išsiskirti iš kostiumas šalis.

Techniniai duomenys:

Dydis: galvos apimtis 60cm

Medžiaga: Lateksas

Svoris: Apie 300g

Reguliuojamas

Lytis: Unisex

A ges-Įdomus įvairaus amžiaus žmonėms.

Pakuotė:

1 x Miško Dvasia Kaukė/Šalmo (produkto sudėtyje nėra plaukų)

Žymos: tušas nemokamai infantil, blackrealistic silikono kaukė, realus silikono galvutė, helovinas kailio kaukė, stebuklas vairą cosplay, realus žmogaus žmogui kaukė, realus silikono vyrai, corgi medžiaga kaukė, griffith šalmas cosplay, amy medžiaga kaukė.

  • Proga: Helovinas
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Dengiamasis Plotas: Visas Veidas
  • Modelio Numeris: Miško Dvasia Kaukė
  • Kaukė Medžiaga: Emulsija
  • Amžiaus Grupė: Suaugusieji
  • Tipas: Siaubo

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar