Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Žaidimas Genshin Poveikio Zhongli Dragon Dvasios Cosplay Unisex marškinėliai Spausdinami Trumpas Rankovės Vasaros Atsitiktinis Medvilnė Tee Viršūnes Mados Dienos

    (0) 0
(1 Atsiliepimai)

€25.56 €20.45
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: s71332

Aprašymas

100% Brand New Ir Aukštos Kokybės

Medžiaga : Medvilnė

Dydis : Azijos Dydis S-2XL

Keitimas: 1cm=0.39 cm / 1inch=2,54 cm

(Yra 1-3cm nuokrypis egzistuoja dėl skirtingų matavimo būdas.)

Pakuotė : 1pc *T-shirt

Prašome Atkreipti Dėmesį:

Pagal vadovas matas, yra gal 1-2 cm skirtumas , Esame dėkingi už jūsų supratimą!

Nekilnojamojo spalvos elementą, gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, rodomi svetainėje sukelia daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumą .Ačiū!

Mokėjimo

Mes tik laivas elementą prie jūsų pateikta adresą.

Apmokėjimas turi būti gautas per 3 dienas nuo pirkimo datos.Pristatymas

1.Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas ir telefono numeris yra teisingas prieš perkant.

2. Visi daiktai bus išsiunčiami per 1-2 darbo dienas gavus apmokėjimą.

3.Prašome pranešė, kad tarptautinis pristatymas paprastai trunka ilgiau nei vidaus, kaip jis grindžiamas express paslaugų teikėjo ir papročius.

Pristatymo Informacija *, Laivybos mokestis yra taip pat vietos į rankas ir pakuotės mokestį. * Po to, kai mes siųsti elementą, mes įvesties sekimo numerį.Grąžinimo Politika 1.Prekės yra parduodamos "kaip yra" pagrindu, prašome užduoti visus klausimus prieš siūlymą, kad būtų išvengta gauti elementą esate nepatenkinti.

2.Grąžinama prekė turi būti nauja, unworn, jt panaudota, į savo pradinę būklę.Susisiekite Su Mumis, 1.Jei turi kokių nors klausimų, prašome nedvejodami susisiekite su mumis elektroniniu pranešimu, mes pasistengsime atsakyti jūsų elektroninio pašto per 24 valandas (išskyrus poilsio ir švenčių dienas).Jei jokio atsakymo per 24 valandas, prašome patikrinkite šlamšto į savo elektroninio pašto dėžutę arba pabandykite susisiekti su mumis, dar kartą.Mūsų tikslas-teikti Aukščiausio Lygio Klientų Aptarnavimas, paprastai, todėl mes stengiamės išspręsti bet kokią problemą. 2.Prašome susisiekti su mumis elektroniniu Pranešimu, jei negavote prekės per 30 dienų, mes ją patikrinti su post office, ir tada išsiųsti arba grąžinti už bet kokį trūkstamą elementą. 3.Mes negali būti atsakinga už prekių pristatymo ar draudimo mokesčiai, patirtas grąžinant prekę atgal į jav.

4.Mes labai vertiname jūsų TEIGIAMUS atsiliepimus.Prašome nepalikite neigiamų atsiliepimų, be prašo pagalbos .

Žymos: ryšiai maleficent, genshin poveikio šalikas, yanfei genshin marškinėliai, genshin poveikio noelle marškinėliai, zhongli moterų cosplay, mini genshin poveikis, perukai genshin, zhongli genshin poveikio puodelis, genchin poveikio marškinėlius, dungeons riteriai marškinėliai.

  • Taikoma Scena: KELIONĖ
  • Taikoma Sezonas: Vasaros
  • Lytis: VYRAI
  • Viršūnės Tipas: Tees
  • Modelio Tipas: Animacinių filmų
  • Stilius: Atsitiktinis
  • Apykaklės: O-Kaklo
  • Su gobtuvu: No
  • Elemento Tipas: Topai
  • Medžiaga: Medvilnės
  • Rankovės Ilgis(cm): Trumpas
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar