Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4

2020 m. Naujas Medinis eterinis Aliejus Degiklis Kvapus Vaškas Ištirptų Combuster su Žvakių Laikiklis Aromaterapija Aromatas Inflamer Apdaila

    (2) 5
(2 Atsiliepimai)

€3.27 €3.24
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: s61456

Sveiki!Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje!Kokybė yra pirmieji su geriausias paslaugas.klientai visi yra mūsų draugai.Mados dizaino,100% visiškai Naujas,aukštos kokybės!

Pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų: arbata vaškas degiklis yra pagamintas iš aplinkai nekenksmingų bambuko, ir keramikos dubuo yra naudojamas, kad ištirptų vaškas, eteriniai aliejai.

Jis neturi įtakos produkto pati.Natūralios spalvos ir universalus stiliumi.

Unikalus dizainas: eterinis aliejus degiklis turi natūralių spalvų medinis rėmas, prabangus apdailos ir blizginimo priemonės, kurios gali būti puikiai integruotas į įvairių namų dekoracijas.

Savo modernia išvaizda daro puiki dovana.Galite pasirinkti du skirtingus stilius: naftos šildytuvas turi du skirtingus dizaino pasirinkti iš trijų pusių naftos šildytuvas ir keturių pusių naftos šildytuvas, jūs galite pasirinkti pagal jūsų pageidavimus.

Daugiafunkcinis Aromaterapija Aliejus, Žvakių Laikiklis: eterinio aliejaus žvakių laikiklis gali būti naudojamas kaip difuzorius,

degiklis arba kaip graži dekoracija gyvenamasis kambarys, balkonas, terasa, veranda ir sodo, biuro ar jogos kambarys, atsipalaidavimo ir meditacijos.

Nepriklausoma medinio karkaso konstrukcija naftos šildytuvas: Naudojant šį nepriklausomas dizaino, jūs galite lengvai pridėti vandens/aliejaus ar valyti aliejus difuzoriaus kūno.

Be to, atskiras mediniais ir difuzorius gali būti naudojami savarankiškai pagal visų tinkamų aplinkybių.

Pakuotės Turinys: 1x eterinio Aliejaus Žvakė.

Žymos: hyperx keramikos vaškas, alyvos aušintuvas 30 eilutėje elektros, budha krioklys smilkalų degiklis, auksinis drakonas smilkalų degiklis, vaškas ištirptų clamshells, smilkalai keramikos gyvūnų, v smilkalai, electical smilkalų degiklis, olis žvakė, magt smilkalų degiklis.

  • Taikymo Sritis: Gyvenamasis Kambarys
  • Klasifikacija: Smilkalai Bazės
  • Kištuko tipas: Kita
  • Medžiaga: Keramikos
  • Gamyba: Žvakė Aromaterapija Krosnis
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Numeris: smilkalai degikliai
  • Naudoti: Kvapas Pašalinti/Sausinimas
  • Tipas: Smilkalų Degiklis
image

Jaime Leo

5
2021-09-28

“Super gražios medienos degiklis, kurie padarė laimingas, aš įdėti jį į kompozicijas, kad aš padariau su mano kvapus fondants ji myli jį, yra toks gražus, aš rekomenduoju šį pardavėjas”

image

Prince Engelbert

5
2021-12-29

“Nuostabi kokybė; atvyko su skaldytų arbata šviesos turėtojas, bet aš jau prašoma dalinio grąžinimo, kuris yra pagal procesą. Tai gražus komplektas kaip nuotraukose. ”

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar