Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Oximeter Saugojimo Krepšys Piršto Pulse Oximeter Protingas Išplanavimas Galingas Kosmoso Apsaugos Atveju Sunku Užtrauktukas Turėtojas

    (0) 0
(1 Atsiliepimai)

€0.60 €0.46
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: s60186

Savybės:

1. Kompaktiška forma: produktas yra mažas dydis ir lengvas nešioti, su sklandžiai užtrauktuku lengvai atidaryti ir uždaryti.

2. Tvirtas bendrosios paskirties: produktas tinka dauguma piršto oximeter pakuotės ir gali būti saugiai apsaugos ir saugojimo vietos.

3. Apsauginis poveikis: gaminys yra atsparus štampavimo ir poveikio, ir naudoja vandeniui medžiagų, siekiant užtikrinti pakankamą apsaugą nuo susidūrimų, įbrėžimų ir purslų.

Aprašymas:

Šis produktas yra nešiojamas piršto pulse oximeter laikymo krepšys, kuris gali apsaugoti saugos, vidaus įranga, ir yra patogu ir lengva naudoti.

Techniniai duomenys:

Tipas: saugojimo krepšys

Taikoma objektas: oximeter

Medžiaga: EVA

Dydis: 9.5*6.5* 3.5 cm

Spalva: juoda

Pakuotė:

1 * Oximeter saugojimo krepšys

Pastabos:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes garantuojame, kad stilius yra tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Žymos: derliaus maišelį organizatorius, mk medikas, kosmoso karai skrybėlę, aišku, kieto plastiko maišelis, pirštu oximeter nešiojamų, juosmens krepšys medicinos, atsuktuvas eva putos, ausinės atveju maišelis pudelis, medikas 1000d krepšys, sunkiai vyrų krepšys.

  • Produktas: Medicininė Vaistinėlė
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Naudoti: Įvairenybės
  • Tipas: Laikymo Krepšiai
  • Funkcija: Eco-Friendly
  • Medžiaga: EVA
  • Formos: Ovalo formos

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar