Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Derliaus Dekoratyvinių Modelis rankogalių segtukai Sidabriškai Aukso Spalvos, Padengtą Sunaikino Juodosios Alyvos, Rankogalių segtukai Vyrų Priedai

    (1) 5
(1 Atsiliepimai)

€9.97 €7.98
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: s48505

Produkto išsamiai

Produkto informacija

Produkto Pavadinimas: rankogalių segtukai

Medžiaga: varis

Gaminio Dydis: apie skersmuo 18 mm

Produkto Svoris: apie 28 g /pora

Dovana: minkštu skudurėliu

Mūsų Privalumai:

1. Mes gamyklos parduotuvė su gamybos įranga, priimti mažmeninės prekybos ir didelius užsakymus, kaina turi pranašumą.

2. Aukštos kokybės mūsų pramonės.Kiekvienas procesas yra griežtai kontroliuojamas profesionalios kokybės kontrolė.Jūs pajusite palengvėjimą su kokybės užtikrinimo.

3. Tikslus reguliavimas ant rankogalių segtukai alpinistai, aplinkai draugiškas medžiagas, nustatyti savo proto ramybės.

4. Daugiasluoksnės apsaugos sidabrą, dėvėti, atsparus, atsparus korozijai ir ilgai, spalva-ilgalaikiai, leiskite jums dėvėti patogiai.

Apmokėjimas:

Mes paprastai priimame mokėjimus per:

Kredito Kortelės、Debeto Kortelės、QIWI、Paypal、Maestro、T/T、Banko pavedimu、Vakarų Svogūnai、 "Master Card" 、VIZŲ、Webmoney

Patarimai : 1. Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas prieš atliekant mokėjimą.

2. Remiantis Scrub.lt, susijusius taisykles, skirtingos šalys turi skirtingus mokėjimo, prašome pasirinkti tinkamus mokėjimo patys.Jei turite bet kokių klausimų, nedvejodami susisiekite su mumis.Ačiū!

Pakuotės metodai

1. OPP ziplock krepšys + burbulas voko maišelį

2. OPP ziplock krepšys + cufflink lauke + kartoninėje dėžutėje

Mes patikrinti produktus, atidžiai prieš vežimą.

Pristatymas

Atšilimo Patarimai:

1. Prekės bus išsiųstos, EMS/DHL/Aliexperss Standartinis Pristatymas.Laivybos metodas priklauso nuo jūsų pasirinkimo.turime 1-5 dienas organizuoti vežimą, kai jums užsisakyti mokėjimo užbaigti.

2. Mes tik laivas patvirtino, kad adresas, jūsų, kad adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

3. Jei negavote siuntos pristatymas per laiką nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis, artimiausiu metu su atsakymu.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas, ačiū už jūsų suprasti.

Stebėjimo URL: global.cainiao.com

www. 17 bėgių .neto

4.Jei turite bet kokių abejonių dėl pristatymo būdą, patariama susisiekti su mumis tiesiogiai už daugiau siuntimo informacija.

Pastaba: Pagal Scrub.lt, Susijusius Taisykles, mes turėjo pristatyti produktus tiesiogiai, be jūsų atsakyti į adreso keitimas ir produktų, informacijos, daugiau nei 24 valandas.Prašome reikia pažymėti ,kad būsime dėkingi už jūsų bendradarbiavimą.

Rusijos Pirkėjas, remdamasi rusijos politikos, prašome užpildyti jūsų vardas, pavardė

Grąžinimo/ Pakeitimo

1. Dėl bet kokios kitos priežasties jūs nesate patenkintas elementus, mes priimame grąžinimas ir mainai per 7 dienas po to, kai gavote jūsų prekė ir jums bus įsipareigoja grąžinti laivybos kaina.Mes apdoroti jūsų grąžinimo prašymą per 2-5 darbo dienas po to, kai gausime grąžinti prekę.

2.Jei prekė yra su trūkumais, pls pasakykite mums iš karto tam, kad pakeitimas ar remontas.Jei pakeitimas nėra, tada grąžinti pinigus bus užtikrintas su originalų mokėjimo būdą.

3. Jei negaunate prekių, mes neprisiimame grąžinti su jokios priežasties, išskyrus atvejus, kai produktas sekimo numerį logistikos oficialios svetainės negalima rasti, jūs galite pasirūpinti, grąžinamoji išmoka.

ATSILIEPIMAI

1. Būsime labai dėkingi, jei galite pasidalinti su mumis savo penkios žvaigždės, jūsų pasitenkinimą ir teigiamų atsiliepimų, bus labai svarbus mums.

2.Jei jums jokių problemų su mūsų daiktų ir paslaugų, pls nedvejodami leiskite mums žinoti, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.mes pasistengsime, kad geriausiai padėti išspręsti problemą ir galiausiai sukelti win rezultatas.

Žymos: pakopų rankogalių segtukai, žmonės, rankogalių segtukai, nekilnojamojo auksą, sidabrą, rankogalių segtukai, rankogalių segtukai w, rankogalių segtukai h, ktm rankogalių segtukai, graviruotas auksą, sidabrą, rankogalių segtukai, rankogalių segtukai n, rankogalių segtukai md, kti rankogalių segtukai.

  • Kilmės: KN(Kilmės), Dongguan
  • Elemento Tipas: Kaklaraištis Įrašus & Rankogalių Segtukai
  • Stilius: Derliaus
  • Svoris: about 28 g/pair
  • Procesas: Rinkinys su Deimantu, Naftos
  • Metalų Tipas: Vario
  • Modelio Numeris: M-2656
  • Dydis: about diameter 18 mm
  • Formos: Round
  • Bauda ar Mados: Bauda
  • Medžiaga: Metalo
  • Lytis: VYRAI
  • Formos\modelis: Round
image

X0ochriso0

5
2022-01-11

“Prekės, kaip Aprašyta”

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar