Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Dekoration Rankų darbo Konservuoti Šviežių Gėlių ir Dovanų Paketą Dirbtinių Gėlių Amžinąjį Gvazdikų Vadovai, skirtas Motinos Dienai, Dovana, Namų Dekoro

    (0) 0
(1 Atsiliepimai)

€37.33
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: s39699

Skaičius, Vnt:8PCS Vienu Gėlių Dydis:4.5 x 4.5 cm Pakuotės Dydis:24 x 13 x 8.2 cm Tipas:Gvazdikų Proga:Motinos Diena Gėlių Stilius:Gėlių Galvos Savybės: Motinos Diena yra gvazdikai, kaip Valentino Diena yra rožės.Motinos Dieną, žmonės siunčia gvazdikai, kad jų mamos.Su šlapia tekstūros gėlės, jie gali būti saugomi ilgą laiką, be išblukimo ar džiūstančių.Ji atstovauja savo amžiną meilę savo mamai.Gėlių Žodžiai: Mama, aš tave myliu; Motinos gėlių, Stiprus prisirišimas; Šeimos ilgesys.Motina sukuria šilumos ir nori ją saugos ir sveikatos Mama davė jums savo meilę, neprašant grąžinti, Kaip giliai motinos meilė yra.Šis nemirtingas gėlė taip pat simbolizuoja savo amžiną meilę savo mamai.Gėlės yra pagaminti iš natūralių gvazdikų su unikaliu išsaugojimo procesas.Žmonės tai vadina "niekada nudžiūvo gėlių" ir " amžinąjį gėlių ".Rankų darbo konservuoti baklažanai skiriasi nuo natūralios gėlės, kaip, pavyzdžiui, savo vardą: išlaikyti šviežią, amžinos gėlės aukštos technika ir aplinkos cheminių medžiagų, kad, trunka 3 - 5 metų, be laistymo ir kasdien išsaugojimo, tik išlaikant juos valyti ir įprastoje aplinkoje.Pakuotė: 8Pcs/Set x Gvazdikų Žiedai Pastabos: 1. Perėjimas: 1cm=10mm=0.39 cm. 2. Prašome leisti 1-3 cm skirtumas dėl vadovo matavimo ir 3-5 g skirtumo tarp įvairių spalvų. 3. Dėl ekrano skirtumas, spalva gali šiek tiek skirtis nuo to, ką jūs tikėtis, prašome leisti.

Žymos: kūdikių roon apdaila, dirbtinės gėlės šakelių ivy, purus pakuotė, dirbtinės gėlės raudona lilly, vestuvių stiklo dekor, pakavimo popierius megztiniai, pūsti popierinės pakuotės, 4 cm dirbtinės gėlės 100vnt, dekor derliaus šalies apdaila, popieriaus blizga pakuotė.

  • Stilius: Gėlė
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Klasifikacija: Džiovintos Gėlės
  • Gėlių Stilius: Gėlių Galvos
  • Proga: Motinos Diena
  • Medžiaga: Rotango
  • Tipas: Gvazdikų Vadovai
  • Modelio Numeris: Gvazdikų Vadovai

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar