Nuotrauka 0

10vnt / pakuotė RFP30P05 TO-220 Naujas ir Originalus

    (0) 0
(1 Atsiliepimai)

€5.68
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: s37010

Dėmesio:

Mūsų komponentai tik nauji ir originalus!

Mūsų komponentai yra tik naujos ir originalios!!

Mūsų komponentai tik nauji ir originalus!!!

Pristatymas Pastaba: 1.Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.Kai kurie pirkėjai, savo srities arba pašto kodą priklauso nuotolinio valdymo srityje, jie turi mokėti forthe nuotolinio mokestis.

2.Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš tobidding/pirkti.Mes paprastai pasirinkti Scrub.lt pristatymas, China post, Epacket, DHL ir EMS mūsų tarptautinių pervežimų,jeigu pageidaujate kitų pristatymo būdas, prašome susisiekti su mumis tiesiogiai.Jei jūsų adresas yra PO BOX, express atsisakyti pristatymo,todėl jūs turite suteikti kitą adresą.

3.Turime 1-3 dienas, siekiant padėti jums išsiųsti paketą po to, kai gausime jūsų mokėjimą(išskyrus savaitgalius andfestival).Mes jums sekimo numerį, kai mes galime padėti jums išsiųsti paketą, stebėjimo informaciją needsome laikas atnaujinti, jums reikia, kad sekti savo užsakymą, po kelių dienų, mes galime padėti jums išsiųsti.

Atsiliepimų Pastaba: 1.Jei jus tenkina mūsų produktus, prašome pateikti mums teigiamus atsiliepimus, ir padėkite mums palieka kai kurie geri nuotraukas taip pat.

2.Jei turite kokių nors problemų, apie produktus po to, kai gausite pacel, jūs galite susisiekti su manimi bet kuriuo metu, mes stengiamės padėti jums sovle problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas, prašome nedvejodami palikti neigiamą atsiliepimą, kad jav ir atidarykite ginčo tiesiogiai!

Žymos: black diamond "apple", virtuvės saugojimo ir organizacijos, anime saugojimo dekoras.

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Sąlyga: naujas
  • Pakuotės Tipas: Minties Skylę

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar