Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

8.5 g Suvilioti Sunku Masalas 9.5 cm mino prasideda Jaukų DW1198 Žvejybos Masalas 10 Spalvų Pasirinktinai Plastiko Jaukų 6# Žuvis, Kabliukai, Žvejybos Reikmenys, Už Bosu

    (0) 0
(1 Atsiliepimai)

€1.63
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: s233363

Produktų duomenys

9.5 cm, classic jaukų ir netikras jaukų 8.5 g jaukų ir netikras masalas, pagamintas iš plastiko jaukų

Straipsnio Nr.: DW1198

Spalvos: 10 Spalvų

Ilgis: 9.5 cm

Svoris: 8.5 g

Kabliuko dydis: 6#

Pieštukas: labai įdomus Luya, jis bus sūpynės aplink vandens paviršiaus,

tačiau, skirtingai nei Popper, pieštukas bus ne išmaišyti vandenyje, kaip Popperis.Ji bus tik vykdyti kairę ir į dešinę ant vandens paviršiaus,

priėmimo ratą.Ji bus naudojama daugiau žvejybos Kalifornijos Bosas.Ji yra gera ryte ir vidurdienį, ir jis turės gerą poveikį netoli kliūtis.

Kontrolės metodas: įgūdžių vilkdami pieštukas yra labai rafinuotas.Jei metodas yra netinkamas, jums nebus sugauti žuvį su pieštuku.Po šunimis, perdirbame visą kelią,

ištraukite strypą, galvos fiksuotu būdu, traukti jį vieną kartą, don ' t stop, nesvarbu, jis lėtai arba greitai.Ilgis lazdele priklauso nuo to, kokių veiksmų jūs norite jį padaryti.

Kuo ilgiau traukti atstumas, ilgesnis veiksmų.Kitaip tariant, jei norite, kad ji būtų greitai ir nuolat veikia kairę ir į dešinę, trumpas atstumas,

jums reikia paspausti lazdele galvą žemyn, traukite jį žemyn į trumpą greičiu ir greičiau priešingai, su ilga išgriauti atstumas, atkūrimo greitis yra lėtas, ir tai taps didesni ir lėčiau veiksmų.

Produktų p ictures

Mokėjimo Mes remti visus šiuos Mokėjimo būdą,pavyzdžiui, vizos,Boleto, "Mastercard", Vakarų sąjunga,webmoney ir pan.Mokėjimas turi būti per 5 darbo dienas po užsakymo.Jei esate mokėjimo nepavyksta, patikrinkite, ar jūsų užsakymus, jei ji vis dar nėra išspręstas, prašome susisiekti su mumis.Prašome patikrinti, ar jūsų vardas(Ypač rusijos klientams), adresą ir telefono numerį prieš jums mokėti, kitaip jums bus ne gauti paketą.

Vežimas Ir Pristatymas

W e guaratee į laivą iš 48 valandas nuo apmokėjimo patvirtinimo,kol mes išsiųsti prekes mes jums atsiųsime žinutę Scrub.lt.prašome patikrinti jį.M e paremti daugelis laivybos metodai.Paprastai, pakuočių atvyksta per 45 dienas.Sekti savo pakages, apsilankykite Šiltas patarimai: siekiant sumažinti svorį, todėl, kad kainos būtų pagrįstos, visi mūsų produktai kiek įmanoma nenaudoti išorinės pakuotės dėžutė, nebent keletą pažeidžiami naudoti produktus už pakuotę.

Grįžti&Grąžinti

I f nesate patenkintas mūsų produktus, prašome susisiekti su mumis laiku.Aš f, jums reikia grąžinti, arba grąžinti, prašome susisiekti su mumis, mes susidoroti su jumis per 48 valandas.

Grįžtamasis ryšys Jei turite klausimų apie mūsų produktus,prašome nedvejodami susisiekite su mumis,mes stengiamės jums padėti.jūs patenkinti mūsų produktus,prašome palikti mums, 5-star atsiliepimus ir įkelti keletą nuotraukų iš mūsų produktų,ačiū.

Žymos: osky žvejybos linija, trrsse žvejybos linija, arkties meškere, ce žvejybos linija, dydžių žvejybos linija, sporto žvejybos linija, riba meškere, siweida žvejybos linija, atogrąžų meškere, žėručio žvejybos linija.

  • Prekės Pavadinimas: PRO BEROS
  • Modelio Nr.: DW1198
  • Pozicija: Rezervuaras, Tvenkinys, Vandenyno Žvejybos Valtis, Ocean Beach Žvejybos, stream, EŽERAS, Upės, Vandenyno Roko Žvejybos
  • Kategorijos: SUVILIOTI
  • Modelio Numeris: DW1198
  • Tipas: Dirbtinis Masalas

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar