Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Savarankiškai užveržimo Priemonę Juosta 150cm/60 Colių Kūno Matavimo Liniuotė Amatų Siuvimo Pritaikyti Matavimo Įrankiai, Automatinė Rato Valdovas

    (2) 5
(2 Atsiliepimai)

€2.14 €0.02
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: s222473

Mėgautis mūsų Savarankiškai užveržimo Priemonę Juosta, kuri leidžia savo priemonė paprasta ir tiksli.Su šia juosta priemonė kūną, jūs galite pasiekti jūsų kūno formos, o jūs per sporto salę pasportuoti ar dietos.

Naujas Dizainas, kad Atitiktų Visus Jūsų Reikalavimus.Geras tikslumas atitinka jūsų reikalavimus.Ergonomiška rankena, spynos kaištį ir ištraukiama funkcijos juostos priemonę.Didelis stiklo pluošto medžiagą, daro ją minkštą ir patvarus.Dual pusėje aiškiai spausdinti todėl jį lengva naudoti.

Jei jūs kada nors bandė įvertinti savo rankos ar kojos raumenis reguliariai matavimo juosta -tuomet jūs žinote, kaip gremėzdiškas ir netikslus, kad procesas gali būti.Tai tvarkingas, mažai produktas gali tai padaryti tiksliai akimirksniu!Ji taip pat apima paspaudus mygtuką roll-up funkcija, kad tvarkingai ritiniais iki matavimo juosta į parengti saugojimui.Gaminys gerai padarytas ir man atrodo, kaip jis bus paskutinis. ...Gražus!

-Louis Gatto

PAGRINDINĖS SAVYBĖS

▶ Tikslūs Matavimo

Paspauskite mygtuką atitraukimo ir pin lock gauti kuo tikslesnę ir aptemptas rodmenys pin įsitvirtins ir galite atsiimti juosta, siekiant gauti geriausius matavimai.Paspaudus mygtuką atitraukimo ir fiksavimo funkcija užtikrinti tinkamą matavimo ir aukščiausios tikslumą.

▶ Patvari medžiaga

Pagamintas iš minkštos ir lanksčios aukščiausios kokybės medžiagos, juostelės priemones, nebus ruožas arba deformuotis, išvengti žalos ar mažinimą.minkštas matavimo juosta yra lanksti ir nešiojamas, lengvas naudoti, užtikrina gerą matavimų ir ilgą tarnavimo laiką.

▶ Lengva Naudoti

Ergonomika ir nešiojamų dizainas,padėti jums naudojimas su lengvai matavimo.Ir tai lengva laikyti bet kur : odininkas, darbastalio, stalčių, sporto salė ir daugiau.

▶ Aišku Ir Lengva Skaityti

Mūsų Savarankiškai užveržimo Priemonę Juosta buvo didelės ir aiškios ženklų tiek coliais ir cm.Jie yra puikus siuvėjo, siuvimo, amatų, kūno matavimai ir daugiau.

▶ Plačiai taikoma

šie matavimo juostos labai tinka matuoti kūno dalis, pavyzdžiui, rankų, šlaunų, liemens, krūtinės ir daugiau, willprovide jums tikslius matavimus,taip pat gali būti taikomi medžiaga matavimo, siuvimo matavimo ir t.t., nešiojamų naudoti ir nebus užimti daug kambarys

SPECIFIKACIJOS

Medžiaga: ABS+Stiklo Pluoštas

Produkto Svoris: 50 g

Ilgis Juostos Priemonė: 150 cm/59 colių

Pakuotės Turinys: Savęs užveržimo Priemonę Juosta x 1 PASTABA

Dėl vadovo matavimai, prašome leisti šiek tiek matavimo nuokrypius.

Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektai, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų rodomas vaizdas.

Žymos: didelis valdovų quilting, honkon siuvimo mašina, osu šalies prekių, lipdukas siūti valdovas, sumažinti audinio siuvimo mašinos, priedai siuvimo ceremonija, lygiagrečiai siuvimo mašina, keistai automobilių reikmenys, neapibrėžta kelnės, l kratinys valdovas.

  • Feature2: Kūno Matavimo Liniuotė
  • Matavimo Diapazonas: Kita
  • Medžiaga: ABC
  • Feature1: Savarankiškai užveržimo Priemonę Juosta
  • type1: "PASIDARYK pats" Drabužių Siuvimo & Audinys
  • Tipas Didmeninės: NO
  • type2: Menai, Amatų & Siuvimo Įrankiai
  • type3: siuvimo reikmenys
  • Naudoti: Valdovas
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Tipas: Siuvimo Mašinų Dalys
  • Rinkinys Tipas: NO
  • feature3: 150cm/60 Colių Dvigubi Dydis
image

Gredman28

5
2021-12-25

“juodos spalvos juostele, taip pat, netikėtą, bet atrodo puikiai! veikia gerai. lengva naudoti”

image

Lukinauu

5
2021-12-27

“Tai gerai.”

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar