Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Namų Ūkio Ume Žiedų Juodųjų Slyvų Grietinės Slyvų Sriuba Detoksikacijos Kosulys Numalšinti Troškulį Grožio Sveikatos Lieknėjimo Ponios Dovanų Šalis

    (3) 5.00
(1 Atsiliepimai)

€12.89 €6.19
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: s213033

modname=ckeditor Wumei, pavadinimas, Kinų medicina.Prunus mume (Sieb.) Sieb.etZuce.Sausas šalia-prinokę vaisiai.Auginami visose mano šalyje, dauguma provincijose į pietus nuo Jangdzė Upės.Jis turi poveikį suvaržymo plaučius, prapūtimo žarnyne, gaminti organizmo skysčių ir raminantis apvaliųjų kirmėlių.Ji plačiai naudojami lėtinis kosulys dėl plaučių nepakankamumas, lėtinis viduriavimas ir lėtine dizenterija, trūkumų ir šilumos troškulį, ascariasis, vėmimas ir pilvo skausmas. 1. Apsaugoti kepenis Ebony slyvų yra įvairių organinių rūgščių, kurios gali pagerinti kepenų funkciją ir apsaugo kepenis. 2. Skatinti apetitas rūgštines medžiagas, juodmedžio gali skatinti seilių liaukos ir skrandžio liaukų išskiria virškinimo sultys, taip skatinant apetitą ir padeda virškinimui. 3. Baktericidinį ir antibakterinių Juodųjų slyvų gali slopinti įvairių patogeninių bakterijų, pvz., dizenterija, E. coli, vidurių šiltinės, paratyphoid, kokliušo, meningococcus ir kt.Tuo pačiu metu, juodmedžio gali didinti tulžies sekreciją, ir užkirsti kelią tulžies takų infekcijos ir tulžies pūslės akmenlige. 4. Išvengti vidurių užkietėjimas Ebony slyvų gausu katechinų, kurie gali sutepti žarnyne, skatina žarnyno žarnų peristaltiką, ir veiksmingai užkirsti kelią vidurių užkietėjimas. 5. Anti-senėjimo ir anti-senėjimo slyvų rūgšties ebony gali suminkštinti kraujagysles, atitolinti senėjimo ir grūdinimas kraujagysles, todėl atsparus senėjimui ir anti-senėjimo.

Kaip valgyti ume slyvų

Vasarą oras yra karštas ir žmogaus kūnas turi stiprų medžiagų apykaitą ir yra linkę vandens trūkumo.Todėl, laiku papildymo vanduo yra svarbus klausimas, sveikatos išsaugojimą ir vasarą.Be to virinto vandens, gaivieji gėrimai su mung pupelės, juodmedžio, gudobelių ir kitų ingredientų, yra taip pat populiarus.

1. Ume Sriuba

medžiaga: 3 ebony slyvos, 5, saldymedžio šaknys, 5 roselles, gudobelės, riekelės, 6 griežinėliai, mandarino žievelės, 1 nedidelė sauja, 1 mažas vertus-kvapus, osmanthus, tinkamo dydžio uolienų cukraus.praktika: (1) Pateikti pagrindinių sudedamųjų dalių, į šaltą vandenį ir pamirkykite trumpam, tada nusausinkite filtras po plovimo. (2) Užpildyti sriubos puodą su vandeniu ir pridėti pagrindinių sudedamųjų dalių. (3) Po virinimo dėl didelio karščio, savo ruožtu, mažas šilumos ir toliau virkite 2 valandas. (4) Pridėti osmanthus ir kepkite, kol, išjunkite šilumos, ir pridėti rock cukraus. (5) Po nuomos kietas, filtras ekraną, supilkite jį į konteinerį, ir įdėti jį į šaldytuvą.

2. Ume Arbata

medžiaga: 5g rožių, 3 ebony slyvos, 2 šaukštai medaus.praktika: (1) Skalauti ume slyvų su šaltu vandeniu, tada įdėti jį į arbatinukas kartu su rose. (2) Įpilti verdančio vandens į arbatinukas ir padengti 5 minutes.Kai vandens temperatūra nukrenta žemiau 50°C, pridėkite medaus ir maišykite, tolygiai.

3. Ume sulčių

medžiaga: Ume.praktika: (1) Išskalaukite apie 10 ebony slyvas su vandeniu, įpilkite 3/4 vandens kiekį į sriubos puodą ir užvirkite ant didelės ugnies. (2) Po virimo, pereiti į mažos ugnies ir troškinkite lėtai, kol sriuba taps tamsiai rudos spalvos ir skaidrus, slyvų kūnas tirpsta. [Jūs galite pridėti vandens, kelis kartus, kai vandens kiekį nepakanka] (3) Virti sriubą į maždaug 1 litras koncentruotos sultys, įpilama truputį rock cukraus pagal skonį, ir atkreipkite dėmesį, kad skonis turėtų būti rūgščių pagrindu. (4) išjungti šilumos ir leiskite pastovėti, kad atvėstų. (5) Filtras koncentruotos sultys į butelį ir padėkite jį į šaldytuvą, šaldymo. [Galite naudoti filtravimo popierius ir kanalo pildyti, jei jums nereikia mokėti dėmesį į tai, jums nereikia filtras. ] (6) Kada gerti, galite ji skiesti santykiu koncentruotos sultys: ledo vanduo=1:4 arba 1:3, tada pridėti medaus pagal skonį ir gerkite.

4. Imbiero arbata ir ebony košės

medžiaga: 10 g imbiero, 30 gramų ebony mėsos, 5 gramų, žaliosios arbatos, 50 g japoniškų ryžių, ir reikiamą kiekį rudojo cukraus.praktika: Nuoviras pirmųjų trijų skonių, pašalinti sulčių pašalinti likučių, pridėti japonica ryžiams ruošti košės, ir pridėti rudojo cukraus, kai košės virti.Šalta Tremella Grietinės Slyvų Sriuba medžiaga: 100 gramų juodmedžio, 30 gramų baltos spalvos grybas, 40 gramų gudobelių skiltelės, 80 gramų mandarino žievelės, 5 gramų rock cukraus.praktika (1) Visos medžiagos yra pasirengusi (2) Ašara vandens-riebalų balta grybelio į mažas gėlės, švarus 3 gabalus juodmedžio, gudobelių griežinėliai, ir mandarino žievelės pamerkti į vandenį (3) teigiamasis minučių (4) Įdėti plauti juodmedžio, gudobelių gabalėliais ir mandarino žievelės į sriubos puodą pirmas (5) Įdėti į roko saldainiai (6) Įpilkite pakankamai vandens, kad sriuba puodą (7) Įdėti į baltos spalvos grybelis vėl (8) Šilumos sriubos puodą ant didelės ugnies, kad vandens į puodą, užvirinkite, uždenkite ir kreiptis į mažos ugnies ir virkite 2 valandas, pašalinti gudobelių skiltelės, juodmedžio slyvų, ir mandarino žievelės, palikite atvėsti, ir šaldyti daugiau nei 3 valandas prieš geriant.

5. Ebony saldus ir rūgštus trumpas šonkaulių

medžiaga: 250g šonkaulių, 10 ebony slyvos, 30g cukraus, 20ml actas, 20ml šviesos sojos padažas, 20ml virimo vyno, 50 g raudonųjų mielių ryžiai, 1 cinamono, 2 anyžių, 1 muskato riešutas, 3 lauro lapai, pipirai 1g, 30g rock cukraus, reikiamą kiekį žalia svogūnai ir imbieras, reikiamą kiekį vandens.praktika (1), Prašome mirkti ebony slyvos karštame vandenyje pusę valandos iš anksto. (2) Raudonųjų mielių ryžiai yra naudojamas dažymas, tačiau daugiau ar mažiau.Įdėti raudonųjų mielių ryžiai didelį dubenį, pamirkykite atitinkamą vandens kiekį, vandens kiekį naudojamų troškinys šonkaulių. (3) Mirkymas 20-30 minučių.Tol, kol sriuba taps raudona, naudoti kiaurasamtis pašalinti kietąsias medžiagas ir palikti skystį. (4) Pridėti pakankamai šalto vandens į puodą, pridėti šonkaulių, žalia svogūnai, imbieras, lauro lapai, ir maisto gaminimo vyną, virti. (5) virinto šonkaulių, pašalinti putas, išimkite ir nusausinkite jį naudoti vėliau. (6) Šilumos puodą, įpilkite šiek tiek aliejaus, įdėti cukraus ir troškinkite karamelės spalvos. (7) Įtraukti į šonkaulius ir kepkite tolygiai, įpilama 10ml valgių, vyno, šviesos, sojos padažas, ir balto acto.Pridėti lauro lapų, anyžių, cinamono, muskato riešutais ir žalia svogūnai, imbieras. (8) Pridėti reikiamą kiekį raudonųjų mielių ryžiai mirkyti vandenyje, tik šiek tiek panerti į šonkaulius. (9) Įdėti į roko cukraus. (10) Įdėti į mirkyti ebony slyvų. (11) Po aukšto šilumos kaitinti, kreiptis į mažos ugnies ir troškinkite 40 minučių. (12) Atidarykite dangtelį, matyti, kad sriuba yra sumažintas, tik rinkti sulčių per didelio karščio.

Žymos: aukso juodos gėlės, juoda raudona dirbtinė gėlė, grožio gėlių plaukų, apyrankės moteris slyvų žiedų, slyvų žiedų balionai, neapibrėžta kelnės, grietinės slyvų lieknėjimą, ml husbil ume, avent žindukas gyvūnai, džiovinti italijos slyvos.

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Stilius: Gėlė
  • Gėlių Stilius: Gėlių Galvos
  • Klasifikacija: Džiovintos Gėlės
  • Proga: Vestuvės

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar