Nuotrauka 0

Naujas Kinijos Keramikos Dangtelį Gaiwan

    (1) 5
(1 Atsiliepimai)

€19.57
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: s209761

Pranešimas: Pradėti pardavinėti metu kiekvieną dieną: Ramiojo vandenyno Standartinis Laikas 03:00 iki 16:59. Maskvos laiku 14:00 į 04:00. Mes esame didmeninės prekybos, todėl turime stiprumo duoti tokią mažą kainą.Mes esame 100 proc. užtikrinti, kad produkto kokybė ir bus stengiamės tarnauti kiekvienam klientui, mes tikimės, kad jūs galite turėti gerą pirkimo patirtį čia, jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami Kreipkitės į mus, mes esame įsitikinę, kad jums bus patenkinti mūsų daiktų ir Paslaugų.Gerai , dabar prašome atidžiai perskaityti Prekės Informacija.Ačiū jums, mieli.

Žymos: kinų arbatos vyrų stiprumas, arbata kinijos puodeliai 6, kinijos ulugun arbata, seniausias puer arbata, yunnan jazminų arbata, kinijos kelionių arbatos rinkiniai, han kinų arbatos, arbata 357g yunnan, originali kinijos žalioji arbata, kinijos 100red arbata.

  • Kilmės: KN(Kilmės)
image

Sanyatovar

5
2021-10-19

“Arbata yra puikus, nors ir jauna! Pakuotės yra mažai debesuota ir dalis arbata turi užmigo, bet aš matuojama masė Blina ir paaiškėjo, kad tai yra 382 gr. Taip pat, pardavėjas įdėti zondas-zondas, už kurį jis ypatingas ačiū. Taip, teisėta, 5 Žvaigždučių!!!”

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar