Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Rankšluosčiu Laikymo Lentynos Lipni, Kablys Rpg Dishcloth Turėtojas Virtuvės Rankšluosčiu Plug Valymo Turėtojas Priemonė, Vonios Kambarys, Virtuvės Reikmenys

    (0) 0
(1 Atsiliepimai)

€0.80 €0.38
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: s209338

Aprašymas:

Pavadinimas: rankšluostis saugojimo plug

Medžiaga: ABS + silikono

Spalvos: žalia, geltona, oranžinė

Naudojimas: pakabinti rankšluostį, ir skudurus

Techniniai duomenys:

Savybės:

Rankšluosčiu saugojimo plug kablys, kūrybos apskritas dizainas, minimalistinės išvaizdos, lengva įdiegti ir naudoti, labai praktiškas.

Naudojant aukštos kokybės ABS+TPR medžiagos, rankšluostį tvirtinimo dalis, naudojama aukštos kokybės medžiagos, kuri yra atsparūs karščiui ir šalčiui atsparios, ir nėra lengvai deformuojasi.

Punch-nemokamai pasta, montavimo, su klijais įklijuoti naudoti, kad yra, stick ir naudoti, ir nebus jokių žymių ant sienų, po ne žymėjimo lipnios yra pašalinti.

Stiprus sukibimas, nėra lengva nukristi nuo sąlyčio su vandeniu, tvirtą adhesiveness, nėra lengva nukristi po nuplovimo, naudoti ilgesnį laiką.

Jis tinka įvairių scenų, pavyzdžiui, tualetinis staliukas, kriauklės, vonios, virtuvės ir pan.Tai geras pagalbininkas namų saugojimas.

Pakuotė:

Dishcloth plug*1

Žymos: įrankiai ika, dishcloth spausdinti, sym įrankiai, modernios priemonės, neapibrėžta kelnės, neapibrėžta cosplay, grupė vinilo dailylentės, dishcloth virtuvės organizatorius, kremas vinilo dailylentės, neapibrėžta auskarai rinkinys.

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Pavadinimas: rankšluosčiu saugojimo plug
  • Prekės Pavadinimas: JosheLive
  • Naudojimas: pakabinti rankšluostį, ir skudurus
  • Spalva: Žalia, Geltona, Oranžinė
  • Medžiaga: ABS + Silikono

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar