Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Vinilo Įrašas Vidinis Rankovės 50x Pagaminti iš Aukštos Premium PE Albumų Viršelius su Suapvalinti Kampai, Lengvai Įterpti Slim RecordAnti-static

    (0) 0
(1 Atsiliepimai)

€11.56 €8.33
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: s206665

86570 Karšto pardavimo Funkcijos:

100% brand new ir aukštos kokybės

Apsaugai įrašų kolekcijas, apsaugoti savo neįkainojamą senovinių įrašų, albumų viršelius ir meno kūrinį nuo įbrėžimų, nusitrinti ženklai ir ašaros, o neleidžiant purvo, dulkių ir skysčių – užtikrinti metus, apsaugos jūsų vertinami įrašų kolekcija.

12 dmm.storio polietileno, pramonės pirmaujančių projektavimo, storesnis nei standartinis įrašas apima, teikti patvarumo ir apsaugos ilgaamžiškumas reikalaujama albumą rankovės ir vinilo įrašų saugojimo gerąja patirtimi.

Optimaliai suprojektuoti, su flush sumažinti anga, kad tilptų vieną LP, dvigubo LP.Nėra perteklius plastiko viršuje poli rankovės po įdėti įrašą.

Užtikrina jokios rizikos albumo viršelio spalvos laikui bėgant, saugiai išsaugant savo geriausiais albumų viršelius ir albumo kūrinys –tai tinkamas būdas saugoti savo kruopščiai pastatytas vinilo įrašų kolekcija.

Nustatyta, LP rankovės aiškumas ir skaidrumas, užtikrinant lengvai įrašyti striukė peržiūra ir optimaliai palengvina naudotis, dalintis, saugoti valdyti savo geriausiais derliaus albumus ir viršelį.Komplektą Sudaro:

50 Vienetų Albumo Viršelio Specifikacijos:

Medžiaga: PE

Dydis: 45x50 cm/17.7x19.6 cm Maždaug.

Kiekis: 50 pastaba:

1.Prašome leisti šiek tiek netikslumas, dėl rankinis matavimas, įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš jums užsisakyti.

2.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Žymos: gumos diržas vinilo įrašas, vinilo įrašų krepšiai, ht vinilo, 45 rpm plastikinis adapteris, striukė vinilo įrašas, korėjos lp vinilo, vinilo moterų blazers", top vinilo įrašus rinkti, automobilių išsiurbtas cleaner, suknelė katės rankovėmis.

  • Išvesties Jungtys: RCA
  • Prekės Pavadinimas: Pluta Pro
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Sertifikavimo: Nėra
  • Greitis: 33, 45, 78 APS / min

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar