Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Kalėdinė Dekoracija Kėdė Padengti Bell Modelis Didelio Elastingumo Vandeniui Kėdė Slipcover Vestuves Poilsio Namų Apdaila

    (0) 0
(1 Atsiliepimai)

€3.05 €1.98
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: s201979

Savybės:

1. Labai tvirtas ir atsparus vandeniui: Kalėdų spausdinti kėdės danga, aukštos elastinga poliesterio pluošto audinio, gali greitai atkurti formos, minkštas ir patogus. 2. Lengva išmontuoti: Šių Kalėdų skrybėlę kėdžių dangose gali būti dedamas tiesiai ant kėdės, kuri yra greitas būdas papuošti namus. 3. Aplinkos apsaugos: Jie yra ekologiškas, netoksiškas ir ne dirgina, pakeisti savo Kalėdų namuose ir pridėti šventinę atmosferą. 4. Platus panaudojimas: jis gali būti naudojamas, viešbučiai, vestuvėms, pietūs, konferencijos, pobūviai, ceremonijas, šeimos restoranai ir kt.

Aprašymas:

Patogi kėdė apima papuošti kambarį ir padidinti šventinę atmosferą.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: poliesterio pluošto Naudojimas: apdaila

Pakuotė:

1 * kėdės apima

Pastabos:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes garantuojame, kad stilius yra tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose. 2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Žymos: spalva kėdės apima, slyvų kėdės apima, "amazon" baltos kėdės apima, mėlyna kėdė apima vestuvėms, amg kėdės apima, anumati kėdės apima, grūsti kėdės apima, lengva kėdės apima, kachin kėdės apima, vaikai kėdės apima.

  • Medžiaga: Poliesterio Pluoštas
  • Naudoti: Viešbutis Kėdė, Vestuvių Kėdė, Pokylių Kėdė
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prekės Pavadinimas: OUTAD
  • Stilius: Modernus

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar