Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Europos, Amerikos Asmenybės Blizga B Raidė Asimetrinė Auskarai Seksualus Šalis Karalienė Auskarai Mados Trendsette Moterų Auskarai

    (1) 1.00
(1 Atsiliepimai)

€5.81 €0.93
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: s198808

Elemento medžiaga : aukštos kokybės vario / žalvario spalvos metalas + 14 KARATŲ tikru auksu padengtą

14 KARATŲ tikru auksu padengtą gali išlaikyti spalvą ilgą laiką trunkantis spalva saugojimo, nebijo vandens, nėra lengva būti alergiški, stiprus ir dėvėti, atsparus vandeniui.Mūsų 14K aukso produktas yra geras, spalva ir lygaus paviršiaus, nepažeidus odos.

Puikus poliravimo Veidrodis blizginimo technologija, kiekviena dalis buvo rankiniu būdu poliravimo paviršius lygus ir kruopščiai.Mes garantuojame, kad mūsų produktai yra aukštos kokybės produktas yra labiau rafinuotas ir gražus nei nuotraukose.

kūrybingi papuošalai dovana savo draugais, savo šeima, arba parduoti.Gauti kupono prieš apsipirkti, nusipirkti daugiau sutaupyti daugiau.

Klientų klausimai ir atsakymai

Klausimas:turiu daug papuošalų, ir tai yra labai nepatogu jį nešiotis, kai aš keliauti.Ar yra kokių nors tinkamų papuošalų maišelis rekomenduojama?

Atsakymas:Mes bus atiduoti paketo, yra labai gražus ir patogus

Klausimas:ar jie už pradurtas ausis?

Atsakymas:Taip, kad pradurtas ausis tik

Klausimas:ar šie hipoalergicznych?mano žmonos ausys yra jautrios kai kurios-18k danga.ar dar kas nors įsigijo bėrimas?

Atsakymas:aš DĖVĖTI ŠIŲ KASDIENIŲ & MANO AUSYS YRA gerai, aš taip PAT ESU JAUTRI

Klausimas:ar Bus apjuodinti, jei dėvėti nuolat?

Atsakymas:Ne, aš nešioti mano apie 4 mėnesius, neatsižvelgiant jį išjungti ir tai puiki forma!

Klausimas:Kaip sunkus jie, prašome?

Atsakymas:Ne sunkus, ne visi.Labai patogus.Aš pamiršau aš juos.

Pristatymas

1、Prekės bus išsiųstos per 2 darbo dieną, gavus pilną apmokėjimą. 2、pristatymo adresą, turi būti patvirtinti. 3、Punktas tranzito laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.Tai yra iš mūsų kontrolės.Jei negavote prekės, prašome susisiekti su mumis.Mes susekti ir padėti jums išspręsti problemą.Dėkojame už jūsų supratimą.

Susisiekite su mumis

1、Jei radote kokių klausimų, nedvejodami susisiekite su mumis, ir mes stengiamės atsakyti į jūsų klausimus per 24 valandas. 2、Jei jūs patenkinti mūsų produktus, prašome palikti teigiamą grįžtamąjį ryšį su pilna žvaigždžių mums. 3、Prašome suprasti, kad mes esame uždarytas, savaitgaliais ar švenčių dienomis, kad ten gali būti šiek tiek atidėti savaitgaliais ar švenčių dienomis, mes stengiamės atsakyti į visus pranešimus kitą darbo dieną.

Grąžinimo politika

Mums reikės siųsti tikrasis nuotraukas prekės gautos, kartu su jo pakuotės (rodyti etiketėje ant pakuotės).Prašome leiskite mums žinoti priežastis.Tai yra mūsų SVP, mums reikia tikrų ir apskaitos tikslais.Mes pasiryžę išspręsti jas taip, kad pirkėjas pageidauja.

Atsiliepimai

1. Jei jus tenkina mūsų prekių, maloniai prašome užtrukti keletą minučių palikti teigiamą grįžtamąjį ryšį su pilna žvaigždžių mums. 2. Jei jūsų netenkina, prašome leiskite mums žinoti, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą, mes padarysime viską, kad išspręsti šią problemą.

Žymos: eren auskarai, raundas asimetrinė auskarai, europos ekonomikos, reguliavimo b auskarai, auskarai att, brincos šaliai, papuošalai, europos sistema, croco mados krepšys, plonas akiniai nuo saulės tendencijos, brincos nepriklausomo earings.

  • Atgal Rasti: Push-atgal
  • Medžiaga: Kubinis Cirkonis
  • Modelio Numeris: A054
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Stilius: MADINGA
  • Metalų Tipas: Vario
  • Bauda ar Mados: Mados
  • Formos\modelis: Laiškas
  • Elemento Tipas: Auskarai
  • Auskarai Tipas: Stud Auskarai
  • Lytis: Moteris

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar