Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

20pcs Volframo Plieno 3mm Karka Pasukimo Šerpetų Failus Dremel Priedai Grąžtas Graviravimas Tiek "PASIDARYK pats" Frezavimo Cutter Rotacinis Įrankis

    (1) 5.00
(1 Atsiliepimai)

€25.21 €12.86
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: s176530

Savybės:

1.Pagamintas iš aukštos kokybės anglies plieno,rūdžių resistent,tvirtas ir patvarus,ne taip lengva nutraukti. 2.Į komplektą įeina 20 tipo rotacinis burr failą su įvairiais paviršiaus poliravimo ,susitikimas įvairius poreikius. 3. Naudojami išvalyti mirksi, šerpetų, ir siūlių iš ketaus, kaltiniai, ir suvirintų dalių, pvz., mašina liejyklos, laivų statybos, automobilių gamykloms ir kt. 4. Esminis bitų Woodworker & DIY drožyba gerbėjai, lengva suvokti ir naudoti, saugūs ir patikimi.

Specifikacija:

Medžiaga: Volframo plienas Spalva: sidabrinė Šerdies skersmuo: 3mm Svoris: 92g

Pakavimo sąrašas:

20*rotaciniai burr failų

rotacinis burr failų

Logistikos ir Pristatymo

1.Mes laivas visame pasaulyje DHL,UPS,FEDEX,EMS arba registruotu oro paštu(HK Post Oro,Kinija paštu Oro).Mes pasirinkite greitas ir patikimas būdas pristatymo.Sutaupyti laivybos ir saugiau dėl pristatymo. Prekės bus išsiųsti per 2-7 darbo dienas apie gautą mokėjimą. -Mes tik laivas adresu, kurį teikia Scrub.lt.Mes neatsakome už netinkamus ar negavusieji adresą. 2.Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 3.Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo,prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas! 4.Jūs galite maišyti visus daiktus, laisvai vietoje, ar užsakymo,taip pat jums gali sutaupyti laivybos kaina. 5.Importo muitų,mokesčių ir rinkliavų buvo pirkėjo šalyje nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

Atsiliepimai:

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!jūsų pasitenkinimą ir Teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mūsų verslo plėtrai.prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, Jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.jei nesate patenkintas su šio pirkimo,prašome nedvejodami Kreipkitės į mus,o ne neigiamus atsiliepimus ir atidarykite Ginčų.mes stengiamės jums padėti, kol problema bus išspręsta.

Žymos: gilmac gręžimo paspauskite, 3mm karka 3 fleita, minatur gręžimo paspauskite, rekomenduojame 3mm medienos, raundas servette medienos vestuvių, adapteris 3mm frezavimo, blauzdos 4 mm frezavimo staklės, omni gręžimo paspauskite, granito gręžimo paspauskite, 3mm medienos įterpti.

  • Medžiaga: Kita
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • "PASIDARYK pats" ir Reikmenys: Medienos apdirbimo
  • Modelio Numeris: Šerdies Pasukimo Šerpetų Failų
  • Prekės Pavadinimas: DIHAKI
  • Naudoti: Medienos Gręžimo
  • Ilgis: 3mm
  • Sertifikavimo: RoHS
  • Tipas: Pagrindinė Grąžtas

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar