Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Elastinga Sofa Cover Ruožas Sofos Padengti Kambarį U Kampe Viskas įskaičiuota Slipcover,L Formos, Sofos Apima reikia pirkti 2vnt

    (1) 3
(1 Atsiliepimai)

€15.10
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: s175721

Skatinti Naujų Atvežimas,žemiausia kaina, ribotą laiką.Kaip pasirinkti dydį savo sofos padengti Prašome įvertinti tinkamą dydį savo sofos prieš užsakymą.Dėl 1-4 vietų sofa: Prašome ilgio matavimo AA( yra komplekte porankiai) 1 vietų sofa=90-140cm 2 vietų sofa=145-185cm 3 vietų sofa=190-230cm 4 vietų sofa=235-300cm L formos sofa:

Prašome ilgio matavimo AA,BB(yra komplekte porankiai),reikia pirkti 2vnt, Jei AB=190cm, CD=240cm.Galite pasirinkti, 3 vietų sofa + 4 vietų sofa, kurių skerspjūvio sofos: Prašome ilgio matavimo AA,BB,CC (įeina porankiai),reikia pirkti 3pcs Jei AA=200cm, BB=240cm,CC=150cm.Galite pasirinkti, 3 vietų sofa + 4 vietų sofa + 2 vietų sofa.Pastaba: 1.Produktas yra tik sofa padengti, įskaitant pagalvėlė padengti. 2.mes iš viso turime 4 dydį pasirinkti,prašome patikrinti tinkamą dydį savo sofos,jei jūs nežinote, kaip pasirinkti tinkamą dydį,galite atlikti toliau "dydžio vadovas paveikslas" matuoti, arba pasakyti mums savo sofos dydžio,ir mes padėsime jums. 3.L formos sofa-reikia pirkti 2vnt —Prašome Kreiptis Į Paveikslėlį Žemiau—

Funkcijos: 1. Pagamintas iš aukštos kokybės spandex medžiagų, jis yra minkštas, elastingas ir patogus 2. Jis yra lengvas, todėl galima plauti, jis lengvai 3. Ji bus papuošti jūsų namus 4. Visiškai naujas ir aukštos kokybės Medžiaga: Spandex+ Poliesteris Pastaba:pagalvė padengti nėra įtrauktos, jei jums reikia, prašome nusipirkti atskirai.Dydis užvalkalas yra 43x43cm (klaida 1-2cm) Įspėjimai A. Ši danga Tinka Sofos Su Gap Ir Nuimamas, kurių skerspjūvio Sofos.B.Prašome Susisiekti Su Mumis, Jei Jūs neturite Žinoti, Įvertinti Savo Sofos.C.Stenkitės nenaudoti balinimo skalbimo apima D. Jei nori kito dydžio,prašome susisiekti su mumis Mūsų Pirkėjas Šou: Kaip įdiegti

1.Findthe"ATGAL"ir etiketė, kad jis įsikūręs viduryje sofa atgal. 2.Visai fofas kukliai iš nugaros. 3.Tuck nei audinio į tarpą,tarp sofos atgal ir cusion,ir tada tuck anti-slip putos volelis į spragą. 4.Sklandžiai visą sofa dangčiu ir baigti įrengimas 5.Mėgaukitės savo naują išvaizdą kuriai sofa 24 Spalvų Pasirinkimas

Prekės Informacija

1. Pasirinktos kokybės audinio,sofa-lova ir patogus,aukštos elastingos,pralaidžios orui,patvarus

2. Jis yra pagamintas iš tampus medžiagos,puikiai tinka daugumai sofa

3. Reaktyviosios spausdinimo dažymo technologijas,sveiką ir ekologišką,nėra lengva išnyks

4. Lengva įdiegti ir padalinti,tik padengti sofos, ir įterpti putų juostų į sofos skirtumas,paversti savo seną sofą į naują per kelias minutes.

5. Apsaugoti savo sofos nuo dėmių,naminių gyvūnėlių plaukai,žalą ir dulkių

Daugiau Informacijos

Pavadinimas: cubre sofa-lova/sofa cover/funda sofa/koltuk kilifi/almofadas para sofa/rubisafe de sofa/housse de canap/padengti sofa/rubisafe para sofa-lova/sofa apima/funda sillones/housse canape/kampas, sofa-danga/padengti sofa/funda sillon/copri divano/pledas sofa-lova/sofa-protector/slydimo danga/dangtelis sofa/arm kėdė padengti/L-stiliaus sofa/Kampas sofa-lova/Sofa rankšluosčių /canape salonas/sofos apima už kambarį/dangčiai kampe sofa/baldai apima/dangtelis baldai

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) 3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

8. Pristatymo Terminas:

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Scrub.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Žymos: karvės odos sofos dangtis, ud sofa dangtis, kaukolė sofa slipcover, audinio sofos apima, laisvas fotelis slipcover, vevelt sofos dangtis, neapibrėžta kelnės, agac rauginimo kėdė, paieškos sofa apima, kampe kailio sofa dangtis.

  • 24 Spalvų elastinga sofa apima: copridivano
  • Sezonas: Pavasarį ir Vasarą
  • Magija sofa dangtis: L-formos sofa-reikia pirkti 2 vnt.
  • Medžiaga: 100% Poliesteris
  • Stilius: Kietas
  • Prekės Pavadinimas: Dresshomee
  • Dydis: 1 Seater, 2 Seater, 3 Seater, 4 Seater
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Taikoma Sofa: Grupinių Sofa
  • Gamyba: Sofa Dangtis
  • Fabirc Statybos: 100gsm
  • 1-Vietų: 90-140cm ilgis kėdė
  • Procesas Technika: Pagrindinis
  • 3-jų vietų: 190-230cm ilgis sofa
  • Fabirc Stilius: Paprastas
  • 2-jų vietų: 145-185cm ilgio loveseat
  • 4-vietų: 235-300cm ilgio sofa
  • Funkcijos Tipas: Visi Dangtis
image

Aleksiam

3
2021-09-09

“a”

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar