Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4

Kebidu Mini 3,5 mm Infraraudonųjų spindulių Universalus Ir Nuotolinio Valdymo Pažangių Mobiliojo ryšio Smart Belaidžio Nuotolinio Valdymo TELEVIZIJA, Oro Kondicionierius

    (0) 0
(1 Atsiliepimai)

€2.72 €2.18
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: s175404

2017 Šypsena Veide Animacinių filmų Mobiliojo Telefono Pažangaus belaidžio Nuotolinio Valdymo Android Oro Kondicionierius, TV, DVD Savybės: 3.5 mm Plug Pažangių Mobiliojo ryšio Smart IR Nuotolinio Valdymo Palaiko visus infraraudonųjų SPINDULIŲ (ir) nuotolinio valdymo įrenginiai, Darbinis diapazonas iki 15 metrų Suderinama su " IOS " ir "Android" išmaniųjų telefonų, Prašome nuskaityti dvimačius kodas langelį atsisiųsti APP IR mokymosi funkcija Kompaktiškas ir lengvas, nešiojamas atlikti Darbo Diapazonas: 15 m Svoris: 20g Spalva: Geltona (Šypsena veide) Pastaba: 1. Šią prekę, negalima 100 proc. parama sena versija IR nuotolinio valdymo įranga, plz, patikrinkite jo modelio versija, prieš pateikdami užsakymą. 2. Jei jūsų įranga yra ne sena versija, ir šis prietaisas gali neveikti, vis dar, pls susisiekti su mumis, mes bus dirbti jums, ir plz nepalikite mažiau kaip 4 žvaigždučių atsiliepimų, ačiū. 3. Jei galite pateikti užsakymo, tai reiškia, kad jūs sutinkate ir žino šią situaciją, ačiū už jūsų paramą ir supratimą.

Žymos: nuotolinio valdymo mini universalus, universalus kompiuterio ir nuotolinio valdymo, pilkos spalvos nuotolinio valdymo pultas universalus, 35mm ir " smart remote control, mobiliojo telefono automatinė nuotolinio, universalus apima mobiliojo mergina, w906 "android" nuotolinio valdymo pultas, 5vnt universalus ir nuotolinio valdymo, visionic nuotolinio valdymo, mobile 3, 5mm ir nuotolinio valdymo.

  • Dažnis: x
  • Kanalas: 1
  • Pakuotė: No
  • Modelio Numeris: CPO060018
  • Naudoti: Kompiuteris
  • Prekės Pavadinimas: kebidu
  • Belaidis Ryšys: IR

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar