Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Dažytos Smart Cover " Už Xiaomi MiPad 5 Atveju PU Odos Sunku Atgal Apsauginis Dangtelis Funda Xiaomi Mi Trinkelėmis 5 Pro Atveju+filmas +rašiklis

    (5) 5
(5 Atsiliepimai)

€11.42 €9.02
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: s166447

Atveju Tinka Xiaomi Mi Trinkelėmis 5 / Mi Trinkelėmis 5 Pro

Paketas apima

1 x Tablet Atveju

1 x Stylus Pen

1X filmas

Pranešimas:Prašome patikrinti savo planšetinio kompiuterio modelį atsargiai, prieš užsakymo

siekiant išvengti blogo kad,ačiū!

Jūsų satisfication yra mūsų tikslas, ir jūsų gerų atsiliepimų yra mums labai svarbus.Palikite mums penkių žvaigždučių atsiliepimus, gausite daugiau, nuolaida, kitą kartą Esame profesionalus gamintojas mobilųjį telefoną atveju Kinijoje.Mūsų gamyklos gali gaminti daug rūšių telefonų priedai. -- Mes prekiaujame telefonų priedai visame pasaulyje, klientai labai patiko dizainas mūsų produktas .Jie sakė, produktai yra geriausi, jie turi atitikti.Dauguma jų laikyti labai ilgalaikį bendradarbiavimą su jav. - Mūsų profesionalūs ir patyrę inžinieriai specializuojasi telefoną atveju daugiau nei 7 metus, jie tiksliai žino, koks dizainas tinkamas žmonėms, ir kokios galimybės būtų padaryti kokybę geriau .mes manome, tai bus didžiausias paramą mūsų klientams, mes esame tikri, kad jūs galite išplėsti savo verslą greitai, kad ateityje labai ilgą laiką, ir daugiau ploto. -- Savo klientams mes galime pasiūlyti geriausią kokybės telefonas produktas, Mes turime griežtas kokybės užtikrinimo ir kokybės KONTROLĖS sistemos.

** NEMOKAMAS PRISTATYMAS **

Prekės yra siuntimas iš Kinijos Post Office " oro paštu . (Siuntą paramos Kinija paštu, oro paštu , Epacket , EMS , DHL .)

Užsakymo apdorojimo paprastai trukti 1-3 dienas.We will ship iškart po mokėjimo operacija.Prašome leisti numatomą atvykimo 7-20 darbo dienas

(Nebuvo įtraukta šeštadienį,sekmadienį ir Viešosios Atostogų)

jūsų užsakymą, kurio dydis priklauso nuo eismo Pašto skyriuose ir Muitų įvairių šalių.

Mes esame tikri, kad daiktai yra puikios būklės ir 100% labai saugoma.Prašome nedelsiant pranešti mums ir grąžą visi sugedę daiktai, per 7 dienas po gavimo daiktų mainai.S&H, mokesčių ir draudimo nėra grąžinamas, bet progomis.Jei jūsų patvirtinimo laikas artėja, jūs vis tiek negaunate prekes, prašome susisiekti su mumis, mes išplėsti pristatymo data ne pirmą kartą.Prašome don ' t open ginčo per 65 dienas.Jei po 65 dienų jūs vis tiek negaunate prekes, prašome susisiekti su mumis ir ją išspręsti. ( Jei turite kitą stilių arba spalvą,ar klausimų,prašome susisiekti su mumis, mes suteiksime jums daugiau puikių aukštos klasės aptarnavimą!Dėkojame, kad pirkote parduotuvėje produktus, ačiū už jūsų paramą mūsų parduotuvėje, ir sveiki atvykę į jūsų kito vizito ) pažiūrėk mano kiti Aukcionai !Ačiū !Laimingas Siūlymą !

Žymos: stiklo xiaomi gr3, feaux kailio automobilių sėdynės padengti, eco smart pen, dual 5 mygtukai, xiaomi 101 trinkelėmis wifi, mi trinkelėmis 4 patikima vaikai, neapibrėžta kelnės, nekilnojamojo kėdės apima, mipad 4 valdytojas, byla ipad oro 1396.

  • Stilius: Mados
  • Ilgis: 11inch
  • Modelio Suderinamumas 3: Funda Už Xiaomi Mi Trinkelėmis 5 / Pro
  • Funkcija: Auto sleep/Wake up
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Plotis: 11inch
  • Tipas: Apsaugos Shell/Oda
  • funkcija 1: Trifold Stovėti Planšetinio Kompiuterio Dangtelis
  • 2 funkcija: Atsparus smūgiams, Lašas atsparumas, Anti-Dulkių
  • Modelio Suderinamumas: už xiaomi mi trinkelėmis 5, Už Xiaomi mi trinkelėmis 5 pro atveju
  • Modelio Suderinamumas 2: Atveju Xiaomi Mi Trinkelėmis 5 Pro
  • Prekės Pavadinimas: bigmzpai
  • Pakuotė: TAIP
  • Modelio Suderinamumas 1: Tri-Fold Atveju Xiaomi Mi Trinkelėmis 5
  • Modelio Numeris: už xiaomi mi trinkelėmis 5, Už Xiaomi mi trinkelėmis 5 byloje
  • Modelio Tipas: Spausdinti
  • Taikymo Nešiojamojo Kompiuterio Dydis: 11"
  • Suderinamos Prekės: Už Xiaomi
  • Medžiaga: Oda, PU Oda+ Sunku Atgal
image

Tobbyfbi

5
2021-11-19

“Gražus atveju. Pardavėjas įdėti filmą ir rašiklį. Ačiū u”

image

Ady Amaral

5
2021-11-06

“19 dienų pristatymas per MeestExpress. Nugabeno į почтомате. Lygiai toks pats pirkęs už Mi Pad 4 Plus. Puikiai прослужил 3 metus ir tarnauja iki šiol. Sąskaita расцветки Graffiti, jame nėra matomas затертости ir tai yra didžiulis pliusas. Todėl ir naujos Mi Pad 5 aš nusipirkau tokia pati. Vienareikšmiškai rekomenduoju. Dovana pardavėjas įdėti apsauginę plėvelę ir rašiklis. Už tai, kad pardavėjas atskiras ačiū.”

image

Nelsonem1979

5
2021-12-15

“Stylus komplekte)”

image

Tatanmiranda

5
2021-12-05

“Jaučiasi šiek tiek silpnas medžiagas, tačiau Jos ką aš spected”

image

Shanavak

5
2021-12-13

“Dangtelis yra puikus, planšetinio kompiuterio sėdi labai stipriai, dėl klijavimas stiklo turėjo būti pašalintas, būtinos pakankamai pastangų ir nustatė, kad aliuminio rėmas, buvo subraižytas. su pardavėju nepateikė, siunčiami per porą dienų”

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar