Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

1PC Tracker Locator Raštas Dangtis atsparus smūgiams, Anti-scratch apsauga nuo dulkių Silikono Apsaugos Atveju Shell "Samsung" Galaxy SmartTag

    (0) 0
(1 Atsiliepimai)

€1.37 €0.96
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: s164454

1PC Tracker Locator Raštas Dangtis atsparus smūgiams, Anti-scratch apsauga nuo dulkių Silikono Apsaugos Atveju Shell "Samsung" Galaxy SmartTag

-Specialiai Sukurta: tracker apsauginis dangtelis yra specialiai sukurta, kad "Samsung" Galaxy SmartTag "Bluetooth" tracker.

-Aukštos kokybės Silikono Medžiaga: Aukštos kokybės silikono medžiagos, minkštas ir patogus, dilimui ir netoksiška, jis turi ilgą tarnavimo laiką.

-Saugokite Prietaisą: Tai gali apsaugoti jūsų prietaisą nuo įbrėžimų, smūgių, žalos atlyginimo ir pan.Ir tai yra naudinga.

-Prieinama: toks tracker atveju gali būti prieinami visiems uostų ir funkcijas, nenuimant dėklo.

-Pridėti Mados ir Grožio: Multi-spalvų pasirinkimas, kad atitiktų jūsų poreikius, įtraukti mados ir grožio į savo prietaisą.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Vieta Tracker Apsauginis Dangtelis

Medžiaga: silikonas

Dydis: apie 45.5*12*44.5 mm/1.79*0.47*1.75 colių

Pakavimo Sąrašas:

1*Apsauginis Dangtelis

1*Kablys

Žymos: australijos gps bluetooth, skydelis galaxy s8 scd, itel smart watch "bluetooth", atveju "samsung" hamer, "samsung" galaxy žiūrėti 46 lether, atveju husky "samsung", "samsung s9 stovo, "samsung" galaxy gitara, galaxy s8 atveju, juoda panele, , neapibrėžta kelnės.

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Kalbos: lietuvių
  • Taikymo Amžiaus Grupėje: Suaugusiųjų
  • Prekės Pavadinimas: MIIQNUS
  • Tipas: Nešiojami
  • Sertifikavimo: Nėra

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar