Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

14pcs Nustatyti Moliūgų Drožyba Pjovimo Įrankių Rinkinį "Išdrožti" PASIDARYK pats " Patvarus Daugkartinio naudojimo Helovinas Žibintai K888

    (1) 5
(1 Atsiliepimai)

€20.62
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: s161978

14pcs Nustatyti Moliūgų Drožyba Pjovimo Įrankių Rinkinį "Išdrožti" PASIDARYK pats " Patvarus Daugkartinio naudojimo Helovinas Žibintai K888 Aprašymas: Savybės:

Kiekis:14pcs/set

1. Visiškai 14 gabalas aukštos kokybės profesionalus nerūdijančio plieno moliūgų drožyba įrankių rinkinys su kiekvienu įrankiu bet kokio lygio drožėjas turėtų lengvai išskirti realus nuostabi, detalės į savo.

2.Padaryti išraiškingas gyvenime, pavyzdžiui, moliūgų pobūdžio dizaino įrankiais, kad išpjovą ir sukurti realistiškas 3 matmenų veido detales, pavyzdžiui, plaukai, dantys, nosis ir akys.

3. Dvipusis nerūdijančio plieno detalių skulptūrų, pjovimo ir pjaustymo įrankiai su tvirta lengvai rankena medinės rankenos.

4.Mažų, vidutinių ir didelių drožyba kilpos yra labai lupasi oda ir formavimo detales dizainas.Aštrių sunkiųjų nerūdijančio plieno moliūgų scoop įrankis su grandiklis.Tvirtas didelių, vidutinių ir smulkių dantų pjūklai.Hole ir ratas štampus.

5. Profesinės daugkartinio naudojimo drožybos įrankių metai po metų, ir priemones, gali būti lengvai saugomi tvirtas užtrauktuku premium nailono organizatorius atveju.Suaugusiųjų priežiūra yra būtinas, kai priemonės yra naudojamos.Nerekomenduojama vaikams iki 9.

Komplektą Sudaro: 1 Set x Moliūgų Drožyba Įrankiai

Žymos: nėriniai chisel, kaip atkreipti chisel, wilko chisel, formon chisel, demo chisel, milda chisel, skaidrus chisel, jauni chisel, mergaitės dantis, senovės chisel.

  • Tipas: Derinys
  • Prekės Pavadinimas: Aleekit
  • Modelio Numeris: Ranka
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Pakuotė: Krepšys
  • Prašymas: Medžio Apdirbimo Įrankis
  • Dydis: N/A
  • "PASIDARYK pats" ir Reikmenys: Medienos apdirbimo
image

Nakatavinicius

5
2021-08-27

“Labai greitas pristatymas, 2 savaičių, Torontas, Kanada.”

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar