Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Zigbee 3.0 Smart LED Lemputės Gu10 5W RGBCW Dirbti su Tuya SmartThings App Valdymas Balsu Alexa Aidas Plius "Google" pradinis

    (0) 0
(1 Atsiliepimai)

€15.27 €12.37
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: s151158

Prašome Atkreipti Dėmesį:

-Šis produktas reikalauja Tuya Zigbee koncentratoriaus arba Smartthings hub įjungtas prietaisas veikia.

-Nedvejodami prašyti paramos, jei abejonių apie tai, kaip nustatyti savo prietaisą.

Savybės:

- Mūsų "smart led lemputės yra suderinama su Alexa Echo / "Google" pradinis per SmartThings koncentratoriaus arba Tuya Zigbee centru. - Darbas su Tuya App / SmartThings App control.

- "PASIDARYK pats" Spalva: Balta šviesa šilta šviesa, šviesos ir tamsos, koregavimas, 16 mln. spalvų RGBCW full reguliuojamas,lengvai keisti pagal savo nuotaiką.Pakeisti kambarį į šokių grindų ,arba sukurti jaukioje ir ramioje aplinkoje.Pavyzdžiui, gyvenamasis kambarys, virtuvės, miegamojo ir t.t.

- Muzikos Sinchronizavimo.Ryškumas šviesos galima keisti ritmą, savo mėgstamos muzikos, sukurti atsipalaiduoti ir ramioje aplinkoje. Grupės funkcijos.Kontrolės visas šviesas, tuo pačiu metu kurti grupes ir įtraukti savo šviesos į savo grupę.

Žymos: gu10 wifi gu10, gu10 balta kepurė, led gu10 zigbee, downlight balta gu10, lauko zigbee gu10, gu10 belaidės 5w balta, dėmesio zigbee gu10, miboxer gu10 dviguba balta, gu10 balta stiklo, zigbee lempos g10.

  • Prekės Pavadinimas: zsviot
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Sertifikavimo: CE

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar