Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

DXAD 14in Afrikos Amerikiečių Lėlės Kūdikių, Mergaičių ir Berniukų su Juoda Oda, kuri Atrodo Realus

    (0) 0
(1 Atsiliepimai)

€27.19 €19.30
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: s150074

DXAD 14in Afrikos Amerikiečių Lėlės Kūdikių, Mergaičių ir Berniukų su Juoda Oda, kuri Atrodo Realus

OOTDTY

Savybės: 100% brand new ir aukštos kokybės

Aukštos Kokybės Medžiaga: žaislo viso kūno yra pagamintas iš vinilo, super minkštas ir nenuodingos medžiagos, pelėsiai nemokamą ir vandeniui, dėvėti, atsparus su patvarus veiklos, lengva valyti su šlapiuose rankšluosčiu.

Modeliavimo Reborn-Doll: Lėlės priemonių val. 35cm/14 colių, su minkštu kūno ir nekilnojamojo touch jausmas, mielas veidas, su gražių Afro plaukai ir suknelė, energingas, gyvas žaislas, bei skatinti kūdikių paliesti ir bendrauti, žaisti su nekilnojamojo kūdikis.

Prabangus Rankų darbo Lėlės: Rankų darbo lėlės atlikti su gražių veido ilgos blakstienos, rankos ir kojos gali būti perkeltas kaip naujagimio, rankų darbo kvalifikacijos pluošto plaukų, kad jis gyvas & ryškus, minkštas ir gali būti plaunami ir lengvai rūpintis, lėlės taikoma gulėti arba stovėti,kurie leidžia jūsų kūdikiui jaustis kaip jie žaidžia su draugais, jis gali būti patiekiamas kaip vaikų darželio kambarys, vaiko kambarys dekoro, puikus miega lėlės kartu su savo kūdikiais, nuraminti ir palengvinti mažylio vienatvė & atskiras nerimas.

Platus Pritaikymas: Tinka kūdikiams, ikimokyklinio amžiaus vaikams ir namų veiklą, vaidmuo žaisti ir auklėjimas žaidimai, lėlės žaislas yra taip pat geras pasirinkimas močiutės kolektoriai ir draugų kolekcija.

Ideali Dovana: Lėlės yra puiki dovana vaiko gimtadienio dovana, Kalėdų dovanos ir pan., tai bus geriausias vaikystės vaikystės draugas, žaislas, skirtas kūdikiams ir taip pat tinka hobis kolektoriai.

Specifikacija: Medžiaga: Vinilo, Audinio

Produkto Matmenys: apytiksl. 35cm/14 colių

Grynasis Svoris: apytiksl. 270g/0.59 lbs

Komplektą Sudaro: 1 x Lėlė su Drabužiais

(kiti priedai demo paveikslėlio rodymo nėra įtrauktas.)

pastaba: Prašome leisti 1-2cm paklaida dėl vadovo matavimo, prašome įsitikinkite, kad jums nereikia nepamiršti prieš jums pasiūlymą.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Žymos: tai san nicolas island lėlės, milžiniška juodoji lėlė, neapibrėžta kelnės, minnie lėlės japonija, manga nekilnojamojo lėlės, nekilnojamojo bubee vadovas, seaxy lėlės, monstras užmiestyje lėlės, nekilnojamojo afrikos amerikiečių lėlės, amerikos merginos lėlė berniukas.

  • Medžiaga: Vinilo
  • Modelio Numeris: DXAD5AC605134
  • Tipas: Kita
  • Forma: Kita
  • Sertifikavimo: Nėra
  • Rekomenduojame Amžius: 13-24m
  • Elemento Tipas: Lėlės
  • Prekės Pavadinimas: OOTDTY
  • Lytis: Merginos
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar