Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

10/20/50pcs 8mm Diametras 8mm Juodas Plastikinis Auto Tvirtinimo Kniedės Įrašus Transporto priemonės Automobilio Buferio Durų apdailos Sparnas Linijinės Įrašus Laikiklis

    (4) 5
(4 Atsiliepimai)

€0.91
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: s148176

Savybės: 100% brand new ir aukštos kokybės Kniedės po slėgiui plečiasi kojų greitai ir nuolatinis tvirtinimas.Plačiai naudojama automobilių sparnas, bamperis, durų ar kitų automobilių suface.Šių kniedės yra pagaminti iš plastiko Taikymo:

tinka daugeliui automobilių. - Lengva naudoti. - Skylės dydis:8mm Tipas : Transporto priemonės Durelių Užtrauktuku Sagtis Pakuotės svoris: 0.1 kg Pastaba: Visos transporto priemones turi įvairių įrašų, naudojamų dėl jų.Skirtingi modeliai turi skirtingų dydžių ir nėra universalus įrašus.Prašome patikrinti, kiek įmanoma, prieš perkant.Išsižadėjimas: Mes neprisiimame jokios atsakomybės ar įsipareigojimų už neteisingą įsigyti mūsų produktų.Visi produktai svetainėje yra plačiai išbandyta, atitinka griežtą ir griežti kokybės KONTROLĖS standartai.Visų mūsų produktų, drabužių, daiktų ir reikmenų, prašome atidžiai stebėk, tikslūs matavimai, daugiausia parodyta ( mm).Kaip dalis mūsų bendrovės politiką, mes negalėsime priimti deklaracijas arba grąžinti už daiktus, kurie yra neteisingas dydis.

Žymos: ureen automobilio turėtojas, vyrų įrašą, auto blue clip, automobilių karbiuratorių, releasable kniedės, nvme plastikinis varžtas, plastikiniai kniedės fjr, akiniai atveju transporto priemonė tikslas, neapibrėžta kelnės, plonas kniedės ginklą.

  • Išorės Bandymų, Sertifikavimo: ce
  • Elemento Ilgio: 0inch
  • Elemento Aukštis: 0inch
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prekės Svoris: 0kg
  • Elemento Plotis: 0inch
  • Elemento Tipas: Užtrauktuku & Įrašą
  • Modelio Pavadinimas: 0
  • Medžiagos Tipas: Plastikų
image

Jj45perros

5
2021-11-25

“Pardavėjo Ačiū jums prekes atsiuntė greitai. Į Altajaus teritorijoje, sklype buvo mėnesių, atskira pagarba rusijos Paštu, jei ne ji, gavo prekes porą savaičių anksčiau... nes. Kelis sklypus sujungti į vieną ir kelio buvo stebimi visiškai... Kokybe atitinka kaina, nėra idealus žinoma, bet tai atsitinka dar blogiau... pardavėjas ir prekių rekomenduoju, pats nuspręsti, kad ar ne Ali Express!!!”

image

Bek Bek 82

5
2021-12-08

“Ačiū. Viskas atėjo laiku, įrašai atrodo labai gerai. Mes jums check it out. Pardavėjas rekomenduoju.”

image

Furejutsin1954

5
2021-12-13

“Geros kokybės tvirtinimo detalės. Kiekis pakuotėje neskaičiuos. Lizde ant sparnų stovėjo ir sandariai”

image

Edycia92

5
2021-12-22

“Geros kokybės. Už tokius pinigus, kurių galite imtis.”

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar