Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

5D "Pasidaryk pats" Diamond Tapybos Kryželiu Visus Diamond Blue Sunkvežimių Apdailos Dažymo Gyvenimo Kambario, Miegamasis Dovana

    (0) 0
(1 Atsiliepimai)

€24.30
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: s148038

Tai yra tikrai populiarus ir madingas custom kokia nuotrauką ar paveikslėlį, kurį norite padaryti deimantų tapyba, pvz., savo šeimos ar savo portretų, vestuvių nuotraukos, nuotraukos, kelionės, naminiai gyvūnai, ir gražus gamtovaizdis ir t.t.Tada galite PASIDARYK savo foto su savo šeima, ir, galiausiai, įdėti jį į rėmelį thewall savo namuose arba suteikti jį kitiems, kaip unikalų ir įsimintiną dovaną!Taip pat galite siųsti bet kokį paveikslėlį, jums patinka mus ir padaryti deimantų siuvinėjimas.Pastabos: 1. Parengti aiškią nuotrauką, kurią norite atlikti. 2. Pasirinkti tinkamą dydį, pagal santykį savo nuotrauką. 3.Siųskite mums savo nuotraukas,mes bus padaryti poveikį nuotrauka jums per 48 valandas. 4.Patvirtinę užsakymą,Mes jums pristatyti prekes per tris dienas.

PARAMETRAS

Produkto Pavadinimas: Pasirinktinius Nuotraukų

Naudojimas: Pagrindinis Puslapis / Hotel / Office / Vestuvių Deocration...

Apie Deimantų: 100% Visiškai Apvalios Deimantai Rėmas: Rėmas NĖRA įtrauktas Įpakavimas: Dovanų Dėžutė Pakavimo ir Burbuliukų Maišelį Pakavimo Pritaikyti Nuotraukos: galime pritaikyti produktų, už bet kokią nuotrauką, bet kokio dydžio, bascially, didesnis dydis, tuo geresnis efektas!Prašome siųsti savo nuotrauką į mus, mes atliksime poveikio nuotrauka jums per 72 valandas.Dėmesio: Mūsų diamond tapyba yra be rėmo, ir tai NĖRA baigė tapybos, jums reikia baigti ją sau.

Pastaba: 1. Atkreipkite dėmesį į skirtumą tarp nuotraukų dydį ir drobė dydis.Dydį galite pasirinkti dydį drobės. 2. Kuo didesnis dydis, tuo labiau gražus savo tapybos atrodys PRODUKTŲ EKRANAS

VISI PRODUKTAI IŠ MŪSŲ ĮMONĖ BUVO SERTIFIKUOTA PAGAL SGS.Mieli mano draugai, Tai taip malonu susitikti su jumis čia.Mes esame importo ir eksporto kompanija iš Kinijos.Mes buvo padaryti deimantų tapybos daugiau nei 9 metus.Nors mes neturime ilgą laiką šioje platformoje, tačiau tai neturi įtakos mūsų pasitikėjimą teikiant paslaugas jums.Nes mes turime puikių dizainerių komanda, o patyrę gamybos komanda .Mūsų produktų kokybė atitinka importo ir eksporto standartus.Dabar, mes esame labai laimingi galėdami suteikti jums aukščiausios kokybės produktų, labiausiai prieinamą kainą, taip pat mados dizaino.Prisijunkite prie mūsų!Stenkitės būti arti savo vaikus, leisti laiką kartu sukurti diamond tapyba.Jis bus padidinti savo praktikos galimybes, ugdyti jų jausmą spalvos ir sutelkti savo dėmesį.

PATARIMAI

S .Jei jus tenkina mūsų prekes ir paslaugas.PRAŠAU, nepalikite mūsų 1,2,3,4 žvaigždžių, nes jie yra lygus neigiamas grįžtamasis ryšys.Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą .Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Vežimas

Pristatymo laikas apie 7-60 darbo dienų.Tai gali užtrukti ilgiau laiko atvykti kai kuriose šalyse, ypač, pavyzdžiui, Brazilijos,Pietų Amerikos,Afrikos šalių.

(1) Q:Kai aš atlikti mokėjimą, kas kartą gali būti siunčiami?

A:Mes Laivas per 48 valandas ir pateikti takelio numeris.

(2) Klausimas:Kaip ilgai aš

Mūsų diamond paveikslo rėmo įtraukti.Mes teikiame veiklos įrankiai ir 30% daugiau deimantų viduje, pakavimo .Taigi nesijaudinkite apie deimantų kiekis.Nors mūsų produktas yra šiek tiek brangesnis nei kiti, bet rėmo-įtraukti padeda taupyti įsidiegti kadrą, Kai baigsite jį, galite fotografuoti savo tapybos ir išsiųsti ją mums, mes ja pasidalinti su kitais pirkėjų visame pasaulyje.

Apie mokesčių

Dėl kai kuriose šalyse reikia mokėti muitų tarifus, importo, mes užpildyti žemos kainos, deklaruotos kainos stulpelyje, siekiant išvengti mokėti mokesčius.Jei turite specialių pageidavimų apie deklaruotą kainą, prašome susisiekti su mumis arba palikite pranešimą, kai priėmimo tvarka.

Mokėjimo

Mes priimame alipay čia.

Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

Atsiliepimai

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 ŽVAIGŽDUČIŲ

gauti pirkti ?Jei negavo, ką man daryti ?

A:Atsižvelgiant į jūsų šalį, 7-60 dienų.JEI negavote per 60 dienų, Mes suteiksime jums grąžinti.

(3) Klausimas:Jei prekės yra kokybės problemų, ką galėčiau padaryti ?

Prašome susisiekti su mumis, mes išspręsti problemą kuo greičiau.

Garantija

· Jei prekės rodomi kokybę-pažeistą, mes pristatysime dar kartą.

· Jei pirkėjams reikia grąžinti prekę, prašome konsultuotis su mumis dėl grąžinimo tvarkos.

· Nesvarbu, pirkėjai turi kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis arba palikite mums žinutę bet kuriuo metu.

· Priimame pirkėjų gerų patarimų, ir stengtis geriau pirkinių patirties.

· Mes nuolat suteikti pirkėjams lengvatinių išmokų kaina, dėmesingas sveikinimai, siurprizas.

Žymos: diamond tapybos mosa c, karnaval diamond tapyba, diamond tapybos amerikos truk, diamond tapybos harmonika, diamond tapybos christall, diamond tapybos xo, diamond tapybos militaire, poliesteris tapybos mėlyna, diamond tapybos muslam, tropicsl diamond tapyba.

  • Įklijavimo Srityje: Pilnas
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Išorinės Pakuotės: Spalvos Dėžutė
  • Medžiaga: Akrilo
  • Forma: Vieną
  • Stilius: Modernus
  • Rombo Formos: Round
  • Drobė Pakavimo Metodas: Valcavimo Iki
  • Naudoti: Paveikslai
  • Modelio Tipas: Scenic
  • Rėmas: No
  • Rinkinys Tipas: TAIP
  • Spalvų skaičius: 1-30

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar