Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Namų Dekoro Plakatas Nulio Išjungti 100 Datas Kibirą Sąrašą Pora Dovana Neįrėminti Plakato Foto Tapetai Sienų Apdaila

    (0) 0
(1 Atsiliepimai)

€13.15 €8.02
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: s147474

Kulka taškų:

1. 100 geriausių knygų mylėtojas; leis jums grožėtis; jaustis laimingas ir gyvas; jis bus įkvėpti ir šviesti.Šis filmas paliks neišdildomą įspūdį.

2. Spalvinga ir įdomi piktogramos: kiekviena piktograma yra unikalus ir elegantiškas dizainas yra siela kiekvieno filmo.Yra netikėtumų laukia jūsų už kiekvieno sluoksnio aukštos kokybės aukso.Svarbiausia, kad plakatą turi sklandžiai išvaizdą, kuris gali pagerinti savo išvaizdą.Išskirtinį ir spalvinga grafika ir likusius titulus ir bus pritraukti jums toliau nuskaitymo!

3. Aukštos kokybės medžiagos: Jums bus ne rasti daug plakatų su aukštos kokybės medžiagų.Plakatas pagamintas iš 250 gsm, kuri suteikia puikias storis, nesukeldamas jokių raukšles ir raukšles.

4. Labai tinka dovanos/sienų dekoravimas/kadrų: Mūsų plakatai ateiti su tvirto mėgintuvėlį pakuotės ir gali būti naudojamas kaip dovanų, todėl jums nereikia išleisti papildomų pastangų dėl dovanų pakavimas.Jei jis yra, turi būti suformuoti ar naudojamos sienų apdailai, ji bus pridėti puiki tekstūra į bet kurį kambarį.Kiekvieną kartą aš pažvelgti plakatas, manau, kad praeities filmus.Tai taip pat gera tema jūsų svečiams.

5. Iššūkį savo šeimos ir draugų: Ar norite iššūkį savo šeimos ir draugų, draugiškas būdas?Pamatyti, kas gali kauptis labiausiai įbrėžimų ar kuris baigia savo kibirą sąrašą pirmasis?Tai yra įdomus būdas jus pramogauti ir girtis apie savo kolekciją kitiems!

Aprašymai:

Storis: 9mm plonos plokštės

Spausdinimo forma: Spalvotas spausdinimas

Medžiaga: Popierius

Dydis: 59 * 42 * 0.09 cm

Pakuotė:

1*Nulio Išjungti Plakatas

1*plastiko grandiklis

1* nuvalykite

Žymos: rado datas nuotraukas, deadpool, popierinis maišelis, drobė plakatas eklektiškas, kalbos meilės sąrašą, coleegen nuotraukos sienos, poilsio kambarys plakatai, plakatas freskos draudimas, tiida plakatas, plakatas sporto prancūzija, postel plakatai.

  • Tipas: PLAKATAS
  • Stilius: Modernus
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Forma: Butas
  • Technics: Purškiamojo Dažymo

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar