Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

RGB Automobilių Atmosfera, Šviesos Stogo Star Aplinkos Lempa, Nuotolinio Valdymo Automobilių, Namų USB Įkrovimo Spalvinga Naktį Žibintai

    (0) 0
(1 Atsiliepimai)

€13.34 €9.34
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: s146368

RGB Automobilių Atmosfera, Šviesos Stogo Star Aplinkos Lempa, Nuotolinio Valdymo Automobilių, Namų USB Įkrovimo Spalvinga Naktį Žibintai

Savybės:

★ 【USB įkrovimo režimas】: USB " jungtį galima prijungti įvairius prietaisus, kompiuterius, USB plugins įkrovimo lobis ir t. t.jis gali būti naudojamas apie 10 valandų krovimo vieną valandą.Tik USB (5V) įdėta į USB sąsaja automobilį, kuris tinka atmosferą automobilių, baldų grupė, dainos, koncertas ir kt.Galite laikyti jį į delną.Jūs galite įdėti jį į savo krepšį gimtadienio vakarėlį ir koncertą.Tai patogu jį pasiimti bet kur.

★ 【Lengva įdiegti】:Jokių laidų yra reikalingas montavimui.Apačioje atmosfera lempa, pagamintas iš tvirtos magnetas, kuri yra pritvirtinta su lipnia geležies lapas sugeria ir pataisyti.Nuplėšti klijais ir klijuoti jį.Fix it ant stogo arba vietos, kurią norite įdiegti, ir sugeria ją, dėl geležies lakštai.

★ 【Saugus naudoti】 : Automobilių LED šviesos juostelės turi darbo įtampa 5V ir varomas automobilinis įkroviklis yra įrengta su trumpo jungimo apsauga.Atsparus vandeniui, labai mažai šilumos, liečiamų ir vaikų saugumą.

★ 【Multi-funkcija stogo kupolo atmosfera lempos】: pagal plokštumos padengti režimu, jis gali projekte, šilta šviesa gryna spalva atmosferos poveikio, diamond viršutinį dangtį, ir gali projekto žvaigždės atmosferos poveikio.Ji turi 6 režimai belaidžio nuotolinio valdymo operacijos, 7 šiltos, šviesios spalvos, atmosfera, 7 Žvaigždučių spalvos "flash" atmosfera, sukurti atmosferą, ką nori, ir gali kontroliuoti spalvų kaita, mėgautis įdomus.

★ 【RGB muzikos balso kontrolės stebėjimo】: garso jutikliai, ritmo šokiai, built-in garso jutiklis, tol, kol yra garso jutikliai, jutiklis bus vairuoti LED lemputė su blykstės su muzikos ritmu ir ryškumą galima reguliuoti vienu metu.Šešių rūšių gali būti valdomos nuotolinio valdymo pultu, įskaitant DJ šviesos, kvėpavimo režimas, septynių spalvų ciklą, savaeigės balsu, uždaras balso kontrolės, flash balsu, ir ritmas flash.

★ 【Puiki dovana 】:Ši atmosfera žibintai suteiks jums mados ir vizualinį malonumą.Su labai žavesio ir emocinė), star apdailos naktį šviesa daro automobilį daugiau romantiškas ir smagus vairuoti.Puiki dovana jūsų draugams.

Specifikacija:

Produkto pavadinimas: automobilių, aplinkos šviesos

Dydis: 222mm*32mm*22mm

Režimas: 5 rūšių pasirinkti

Spalva: Kelių spalvų

Galia: 3W

Įtampa: 5V

Modelis: D88

Medžiaga: PVC apvalkalas

Grynasis svoris: 0.150 kg

Baterijos talpa: 300mAH

Įkrovimo lizdas: USB

Taikoma: Universalus visiems modeliams

Perjungti režimą:

1. balta šviesa šilta šviesa apšvietimas

2. šilta šviesa spalvinga ciklas

3.Star savarankiškai vaikščioti balso kontrolė

4. Star uždaros photoacoustic kontrolės

5. Smurtinių balso valdymo režimas

Kaip Įdiegti

① Visiškai nemokamai šviesą.

② Nulupkite klijai padengti.

③ Klijuoti magnetinė juostelė prie svetainės automobilių kojoms.

④ Suderinti tinkamą poziciją ir klijuoti atsižvelgiant į magnetinę juostelę.

⑤ Baigtas.

Paketas apima

1X automobilinis USB aplinkos šviesos

Patarimas

★Šis punktas yra atminties funkcija, kai įjungti šviesą, šviesos režimas bus režimu, jūs galite valdyti paskutinį kartą.

★ Prieš naudojant nuotolinio valdymo pultelį, reikia ištraukti skaidrus kaištis pirmas.

★Savo sklypo bus atsiuntė labai greitai po to, kai jums padaryti užsakymą.Jei yra kokių nors problemų, apie šį produktą, prašome susisiekti su mumis prieš ginčų.Mes stengiamės išspręsti problemas.

★Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Žymos: nuotolinio valdymo magic pone 19, 10 rgb šviesos, rgb profesinės šviesos, ambient light car citroen, "toyota" toycar kontrolės, "patriot" 4x4 nuotolinio valdymo, aplinkos audi šviesos, rgb šviesos virvė as, aplinkos žiburiai automobilio alexa, automobiliai, nuotolinio valdymo 300 km.

  • Sertifikavimo: CE
  • Modelio Pavadinimas: Aplinkos lempos
  • Įtampa: 5V
  • Prekės Pavadinimas: NoEnName_Null
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Elemento Tipas: Atmosfera Lempos
  • Medžiagos Tipas: Plastikiniai
  • Specialios Funkcijos: Nuotolinio Valdymo Pultas
  • Šviesos šaltinio spalvos: RGB
  • Prekės Svoris: 150g

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar