Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Karšto HD 16 bitų Vaizdo Žaidimas Konsolės SEGA MEGA DRIVE 1 Genesis Aukštos raiškos HD TELEVIZIJA su 2.4 G Bevielio Controlle Kasetė

    (1) 5.00
(1 Atsiliepimai)

€85.63 €59.94
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: s144403

PAREIGOS:

Naujausias Vaizdo Žaidimų Konsolės !Už Claasic SEGA 16Bit Žaidimai,Simuliatorius, Žaidimas Mašina MEGA DRIVE .HDMI TV Išėjimą !HD " vaizdo Ekranas !Aiškesnį Vaizdą !Taip pat parama AV Išvestis (senas tv ) Konsolės nereikia turi žaidimų viduje.Suderinama Dauguma SGEA Kasetė,JAV Versija Kasetės ir Japonija Versija Catridge,Gali būti pakeista į J/O Mygtukas pagal Konsolę.Du Wireless Gamepad Kontrolierius ! (Infraraudonųjų spindulių Prisijungti,P1 valdytojas yra Pagrindinis Valdymo) Už Du-grotuvas modelio žaidimai !Graži Dovana vaikams, ir draugams !Mėgautis žaidimais su savo draugais ir Vaikams !Žaisti Kaip Senais laikas !Ateiti ir Pirkti !

Pastaba:

1 .Skaityti Vartotojo Vadove pakuotėje prieš naudojant,arba galite susisiekti su manimi. 2.Kai Pakeisti Catridge,nepamirškite išjungti mašiną. 3.Kai Prijunkite mašiną prie televizoriaus,prisiminti, kad paverskite savo tv į teisingą modelį(HDMI modelį arba AV modelis) 4.mes taip pat turime daug kitų žaidimo catridge,jei jūs turite interesus,prašome nedvejodami kreipkitės į mus . 5.Visų kasečių ir produktas, mes bus išbandyta du kartus prieš siųsti,bet kartais, pristatymo yra labai smurtą,stipriai kratyti ir poveikio gali sulūžti, viduje motininę plokštę arba Lustas,todėl, jei jūs patenkinti kokių nors problemų,prašome susisiekti su manimi adresu pirmą kartą,mes stengiamės jums padėti. 6.Belaidžio ryšio Valdiklis turi bateriją,baterijos nėra įtrauktos į paketą. 7.Senesni Žaidimai įrašyti tiesiai į žaidimo kasetė,o Ne Konsolės,jei turite problemų su savo žaidimų taupymo,jūs turėsite pakeisti taupyti baterijos viduje savo žaidimo kasetė.

Paketas Apima:

1 x Žaidimų Konsolė 1 x Įkroviklis Adapteris(ES,JAV standartas pasirinkti) 1 x Vartotojo Instrukcija 2 x Belaidis Valdiklis 1 x HDMI Kabelis 1 x AV Kabelis

Pirkėjas Pastaba: (Jis neapima žaidimai)

1. Mes parašyti mažą kainą ant pakuotės ir sąskaitos faktūros (10-20 USD )

2.Produktai bus tikrinami, kol mes išsiųsti.

3.Kai jums rasti produkto turite problemų,prašome susisiekti su mumis kaip įmanoma greičiau,mes stengiamės išspręsti šią problemą už jus. 4.Mes esame didmeninės Gamintojas,Visi produktai priimti OEM, ODM kad ir kaina bus gera,jei jums reikia,susisiekite su mumis. 5.Jei norite jį gauti per 10 dienų,prašome pasirinkti siųsti DHL ar FedEx,arba susisiekti su mumis,mes padėsime jums siųsti iki Express " Paslauga.

Produktų Nuotraukos:

Žymos: respberry žaidimų konsolės, kirminai sega megadrive, pilka žaidimas, hat vaizdo žaidimai, šveicarijos kasetė, neogeo hoodies, sega genesis mobile, marškinėliai filmus mega drive, žaidimų konsolės mega cool, neapibrėžta kelnės.

  • Jutiklinis Ekranas: No
  • Modelio Numeris: MD1
  • Spalvotas Ekranas: TAIP
  • Ekrano Dydis: TV
  • Pakuotė: TAIP
  • Komunikacijos: USB
  • Sertifikavimo: CE
  • Prekės Pavadinimas: NoEnName_Null
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar