Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Asmenybės Vandeniui Dušo Užuolaidos Vonios Užuolaida su 12 Vnt. Kabliukų Spausdinti Gėlės Poliesterio Audinio Vonios kambario Aksesuarai

    (0) 0
(1 Atsiliepimai)

€15.33 €9.19
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: s144129

Produkto Aprašymas

Korėjos Ins Dušo Užuolaida Spausdinami Vandeniui Vonios Užuolaidos su Plastikiniai Kabliukai Skalbti Tualeto Durų Ekrano Šviežios Namų Dekoro

Ypatybė:

1. Medžiaga: dušo užuolaidos yra pagamintas iš aukštos kokybės poliesterio medžiagos, atsparus vandeniui ir greitai džiūstantys, drėgmei atsparus, miltligė-įrodymas, jokio blukimo, nr. savitą kvapą, saugus naudoti.

2. Skaitmeninė spauda: Ryškių spalvų, aiškius ir natūralius įpročius, nėra lengva, kad išnyks.Unikalus modelis stiliaus užuolaidos padarys jūsų vonios kambarys atrodo naujas, šiltas ir stilingas.

3. Informacija: kablio skylės užuolaidos yra pagamintas iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno apvadu yra kietas, tvirtas ir patvarus, tinka daugelis kabliukų rinkoje.Mes jums 12pcs atnaujintas plastikiniai kabliukai.Kabliai yra lengva įdiegti, stumdomas sklandžiai ir mažai triukšmo.

4. Valymo Būdas: plauti Rankomis arba mašina plauti su šaltu vandeniu, lengva ir patogu, pakabinti džiūti, ne geležies, nereikia atskleisti saulės, nenaudokite baliklio.

5. Atvejų: Tinka dušai ir vonios šeimoms, viešbučiai, bendrabučiai ir kt.

100% Brand new ir Aukštos kokybės

Spalva: Kaip paveikslėlyje

Medžiaga: Poliesteris

Numeris: JO0088

Dydis: Ilgis x Aukštis:

S: 90x180cm/35.4x70.9"

M: 120x180cm/47.2x70.9"

L: 150x180cm/59.1x70.9"

XL: 180x180cm/70.9x70.9"

2XL: 180x200cm/70.9x78.7"

Prašome leisti po 0,5-1 colio klaida dėl rankinis matavimas.

Rinkinį sudaro: Dušo užuolaidos*1 pc+kabliukai*12pcs

Dėmesio: Kaip skirtingų kompiuterių ekrano spalvos skirtingai, spalva tikrasis prekė gali nežymiai skirtis nuo aukščiau vaizdai, ačiū už jūsų supratimą.Paveikslų Paroda

Mokėjimo yra daug mokėjimo būdų galima rasti Scrub.lt, tokių kaip Alipay, Kredito Korteles,Realaus laiko Banko Pervedimai, Neprisijungęs Mokėjimus (Banko Pervedimų ir "Western Union").Jūs galite pasirinkti tokį metodą, kuris yra labiausiai patogus jums.

Siekiant apsaugoti savo interesus,mokėjimas bus laikinai laikomų Alibaba, ir nebus išleistas į mus, kol gausite savo užsakymą ir yra juo patenkinti.Laivybos Mūsų prekės yra labai tinkamas, prašome būti tikri, pirkti, mes bus nedelsiant išsiųstos.

1.Dėl Politikos, prašome pateikti mums savo vardą ir pavardę, jei jums yra Rusija.Dėkojame už jūsų bendradarbiavimą.

2.Prekės bus išsiųstos per 2-5 darbo dienas nuo mokėjimo gavimo.

3. Jei sandoris yra Honkongo ir Kinijos valstybinė šventė, tvarkymo laikas bus atidėtas.Prašome suprasti.

4.Jei jūs neturite gauti prekes per 45 dienas, pls leidžia mums 3-5 darbo dienas patikrinti negavusieji paketai prieš mums klausimą jums grąžinti.Ačiū Grąžinimo Politika, Jei elementas yra defektas, kai jūs jį gauti, arba jums netenkina, prašome grąžinti ją per 5 dienas pakeitimo, arba pinigų grąžinimo.

Bet daiktai turi būti grąžinti į gamyklą būklės.

Prašome susisiekti su mumis iš anksto ir patikrinkite grąžinimo adresas, prieš jums grąžinti.Apie Mus

Atsiliepimai Tikiuosi, jūs galite suteikti mums gerus atsiliepimus!Jūsų nuomonė yra labai svarbi mūsų verslo vystymosi.

Mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti Teigiamą Atsiliepimą 5-žvaigždučių Išsamios Pardavėjas Reitingai mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.

Ji bus tik jums 1 minutę.Dėkojame už jūsų paramą!

Žymos: dušo užuolaidos pastelinių atspalvių, neapibrėžta 9 motociklas, levandų dušo užuolaidos pastelinių, calamityware dušo užuolaidos, dusney dušo užuolaidos, vonios kambarys carre dušo užuolaidos, neapibrėžta kelnės, neapibrėžta cosplay, dušo užuolaidos pastelinių vonios kambarys, seksualus padas.

  • Stilius: Korėjiečių
  • Modelis: AUGALŲ
  • Funkcija: Eco-Friendly
  • Modelio Numeris: JO0088
  • 4 funkcija: Vonios užuolaidos
  • Funkcija 5: Tualeto Durų Ekranas
  • 2 funkcija: Ins Užuolaidų
  • 3 funkcija: Atsparus Vandeniui Durų Užuolaidos
  • Funkcija 6: Namų Dekoras
  • funkcija 1: dušo užuolaidos
  • Medžiaga: Poliesteris
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar