Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Vaikai scrapbooking fono lipdukai "pasidaryk pats" popieriniai laivai leidinys planuotojas dekoratyviniai lipdukai

    (0) 0
(1 Atsiliepimai)

€0.51 €0.46
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: s144043

Sveiki atvykę į Geriausią Sveikinimo Parduotuvė !vaikai scrapbooking fono lipdukai "pasidaryk pats" popieriniai laivai leidinys planuotojas dekoratyviniai lipdukai

**** PIRKTI DAUGIAU LIPDUKAI,JŪS SUTAUPYSITE DAUGIAU ****

***JEI JUMS REIKIA PIRKTI URMU UŽSAKYMO PLS TYRIMĄ su MUMIS ELEKTRONINIU PAŠTU*** Aukštos kokybės, visos spalvos, visos kraujuoja spausdinti

Įbrėžimams atsparus priekinis, lengva peel-and-stick atgal, Jie yra puikus visų rūšių projektus.

*Gaminys: Rankų dažytos gėlės lipdukas *Medžiagos: kalkės popieriaus/izoliacine juosta medžiaga *Įpakavimas: 8sheets/daug (4 dizainų per 2 lakštai)

*Lapo Dydis: 10cm x 10cm Mūsų Scrapbooking Lipdukai gali būti puiki be jokių užrašų knygelė išdėstymas, kortelės, dovanų maišelis, dėžutė, ar kortelės.Šimtai prekių ženklų ir temas pasirinkti iš, įskaitant Dienoraštis lipdukai, kelionės lipdukai, vestuvių lipdukai, ir stamp stiliaus lipdukai - jūs įsitikinkite, kad rasti lipdukas stilius, kuris puikiai tinka jūsų popieriaus projektus.Mes tūkstančiai skirtingų dizainų ir dydžių.Rasti tik teisę lipdukas savo kūrybos išraiškų.

01 02

06 03

09 05

08 07

04

Gali laikytis bet, pavyzdžiui, tokių kaip lovos, veidrodžiai, puodeliai, penalai, stalai, rankinės ir pan...

Ipad/Ipod,Telefoną,Kortelę,Foto Rėmelis,Nešiojamojo kompiuterio,Fotoaparato,Sationery,Dabarties ir kt...

Gražus Reklaminių Straipsnių, Dovanos.

APMOKĖJIMAS:

1.Scrub.lt systerm priimti mokėjimo būdą įtraukti Boleto, visa, MasterCard, QIWI, "Western Union", "Maestro" debeto kortelė, WebMoney ir banko pavedimu.Daugiau mokėjimo variantų bus prieinama dėl Scrub.lt ateityje.

2.Prašome naudoti įtraukti į krepšelį, jei jūs perkate ne mažiau kaip 2 straipsniai ir mokėti kartu. 3.Scrub.lt systerm bus patvirtinti mokėjimą reikia 1-2 dienos,siuntinių būtų tik išsiunčiamos po apmokėjimo praeiti, kad. 4.Jei jūs vis dar nežino, kaip jį sumokėti ,prašome spausti čia

PRISTATYMAS: 1.Nemokamas pristatymas politikos Kinija Paštu, Oro Paštu bus išsiųsti per 2-5 darbo dienas,sekimo numerį bus teikiama.

2.Jei pirkėjas neprivalo prekes, nedelsiant susisiekite su mumis,tik mokėti papildomai, laivybos mokestis,mes jums pagal jūsų užklausa išsiųsta, jei per TNT, EMS, UPS, FedEx, DHL, S. F. Express".

3.Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite klausimų apie laivybą.

GRĄŽINIMAS: 1.Jei esate nepatenkinti su jūsų sklypo,pls susisiekti su mumis 7 dienas nuo gavimo. 2.Grįžta priimtini tik tada, jei elementas yra nepanaudotų tai originali pakuotė.ATSILIEPIMŲ: 1.Jei gavote savo sklypo, prašome spauskite patvirtinti, kad gavo jūsų užsakymą. 2.Mes neprisiimame neutralus ar blogų atsiliepimų, jei turite bet kurį klausimą,pls susisiekti su mumis pirma, mes pasistengsime, kad geriausiai išspręsti problemą gerai. 3.susisiekite su mumis, jei turite klausimų.

Žymos: amatų reikmenys kūrybos, en medienos sveikinimas, svarbu amatų reikmenys, lipdukas, decal vidutinis automobilį, en sveikinimo 10'x10, nagų lipduką ženklo, logotipo tipas, siaubo amatų reikmenys, studijų planavimas siena lipdukas, en sveikinimo retro, derva amatų reikmenys.

  • Idear Už: kulka leidinys, Scrapbooking, Planuotojas, Kalendorius
  • Kilmės vieta: Zhejiang, Kinija (Žemyninė)
  • Prekės Pavadinimas: EN Sveikinimas
  • Prekės Būklė: Nauja
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Tipas: Fono Lipdukas
  • Medžiaga: Izoliacine Juosta
  • Lapo Dydis: 10cm x 10cm
  • Produktas: Fono Lipdukas
  • Modelio Numeris: TZ033

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar