Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Tradiciniai Oras Stotis, Barometras su Termometru ir Drėgmėmačiu Nėra Baterijos, Nėra Baterijos Reikia Kabinti A01 21 Dropship

    (2) 5
(2 Atsiliepimai)

€57.46 €45.39
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: s140050

Temperatūra, Drėgmė, Atmosferos Slėgis: produktas yra naudojamas matuoti temperatūra, drėgmė, atmosferos slėgis ir kitus parametrus aplinkos, ir tiksliai prognozuoti ateities oras keičiasi atsižvelgiant į pasikeitimus aplinkos temperatūra, drėgmė ir atmosferos slėgis.Tai yra visiškai funkcinis buitiniai oro matuoklis (barometras) Nr. baterijos reikia.

Skirtas vidaus ir Lauko Naudojimui: Jūs galite įdiegti tai oras stotis, bet kur, ar už jos ribų savo namuose.Nes tai bevielis, jums net nereikia elektros lizdo netoliese.Naudoti jį savo namuose, savo sode, ar net RV.Barometer veiktų tinkamai iki 3000 ft.virš jūros lygio, todėl jūs galite naudoti ją daugelyje geografinių regionų.

Gražus Apdaila: Šis gražus tradicinis gabalas yra namuose jokios baudos studijų, bibliotekos arba upscale restorane.Turtingas, medžio rėmais tamsios vyšnių lako apdailos oras stotis priemonių temperatūra (°F), atmosferos slėgis (mmHg ir inHg) ir drėgmė (%).

Lengva Nustatyti & Kalibruoti: įsteigti tai oras stotis yra lengva.Ant kalno, tiesiog naudokite plaktukas ar nagų g jt įdiegti nagų jūsų sienos ir pakabinti vienetas.Atgal tai oras stotis yra įsikūręs juodas plastikinis dangtis su sudėtinga žalvario ekranas ir stiklo objektyvas.Tiesiog sekite įtraukti instrukcijas kalibruoti barometras.

Mąstantis Šeimos Dovana: Tai oras stotis daro miela dovana šeimoms ir asmenims, kurie vertina priemones, kad dvigubai kaip menas.Ar jie gyvena didelė troba, ar mažame bute, šis įrenginys bus pridėti gražus senovinis touch.Tai taip pat įdomus idėja visiems, kurie mėgsta stebėti orai modelius.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: mediena

dydis:26*25*3.5 cm

Spalva:taip, Kaip parodyta paveikslėlyje

Kiekis:1 komplektas

Pastaba:

Ne mažmeninės pakuotės.

Perėjimas: 1cm=10mm=0.39 cm.

Prašome leisti 0-1cm paklaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Komplektą sudaro:

1 set x oras, termometrai(kiti priedai demo nuotraukoje nėra įtrauktas.)

Žymos: litavimo stotis 4 skylių, vyrai termometras, multi. stoties iškėlimas, meteo barometras žiūrėti, meteostation arduino, orų instrumentai, apyrankė casio barometras, termometras ryškios sienos, siurblys barometras, kumpis radijo meteorologijos stotys.

  • Modelio Numeris: 900238216
  • Sertifikavimo: Nėra
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Teorija: Temperatūros Reguliatorius
  • Ekrano Tipas: ANALOGAS
  • Prekės Pavadinimas: ANENG
  • Maitinimo Tipas: Nėra
  • Stilius: Sienos Kabo
image

Kllasiik

5
2021-10-05

“Greitai, viską kaip paveikslėlyje. Gražus. Kokybiškai”

image

Keshia 13

5
2021-09-22

“Atrodo kietas, termometras ir drėgmėmačiu rodmenys sutampa su skaitmeninės stoties. Barometras nustatyti nurodymai, pamatyti, kaip jis bus.”

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar