Nuotrauka 0

Key Chain "PASIDARYK pats" Statybiniai Blokai Kabo Žiedas Plytų Priedai Kūrybos plytų rinkiniai Suderinama Visų Markių žaislai

    (1) 5.00
(1 Atsiliepimai)

€3.60 €2.49
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: s139729

Mūsų paslaugos:

Plastiko Bloko Forma : Savaiminio Fiksavimo Plytos

Medžiaga:Blokai-aukštos kokybės ir saugaus ABS

Produktų Įpakavimas:opp maišelį arba kartoninė dėžutė

Dėl pristatymo, nes Scrub.lt taisyklės yra nustatyti, jei krovinių kiekis yra per didelis, jums gali susisiekti su klientų aptarnavimo elgtis.

Svarbi Pastaba: Jei jūs norite urmu pirkti, ar nori pamatyti/sužinoti daugiau, kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus ,mes padarysime viską už jus .Ačiū!

Apie po pardavimo: Visos dalys yra kokybė tikrinama prieš išsiuntimą, taigi, jei galite rasti kai trūksta ar pažeistų dalių, nesijaudinkite.Susisiekite su mumis ir mes išsiųsime juos, jūs iš karto nemokamai.

FQA:

1.Kiek dienų aš galiu gauti siuntinį?Galiu gauti nemokamas pristatymas?

Mes povide daugiau nei 5 kurjerių galite pasirinkti, maloniai pls patikrinti laivybos pasirinkite puslapį ir patikrinti, laivybos dienų.Nemokamas pristatymas galima nurodyti iš mūsų, prašome pasirinkti tinkamą siuntimo kurjerių jums reikia :).

2.Kaip apie produktų kokybę?

Aplinkai draugiška medžiaga,.,100% originalios medžiagos( ABS )

3.Kaip apie pardavėją guanrantee?

Mūsų parduotuvėje apdrausti produktas yra 100% saugus ir geros būklės.Jei jis turi bet kokia situacija,pls susisiekti su mumis, siekiant ją išspręsti.

Pastabos:

1.Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvos, kuri parodė nuotraukos.Ačiū!

2.Dydis produktas yra rankinis matavimo,gal turi šiek tiek nukrypimas.

Dėmesio: suaugusiųjų turėtų leisti pakuotės maišelis ir lauke gyventi atokiau nuo vaikų ir elementą, tik kostiumas vaikams virš 3 metų amžiaus .

Žymos: hat minifigure, mickey plytų pav., lego frends keychain, plytos minifigures 40, pagrindas mini lego duomenys, lego kunai blokuoti, "lego" leia grandinės, gojo key chain, mini fotoaparatais, suderinamais "apple", hex kriptografijos marškinėlius.

  • Tipas: Suderinamas su lego minifigures
  • Lytis: Unisex
  • Rekomenduojame Amžius: 7-12y, 12+y, 18+
  • Bloko Dydis: Mažų statybos blokuoti(Suderinamas su Lego)
  • Įspėjimas: Ne kostiumas vaikas iki 3 metų
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Sertifikavimo: CE
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar