Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Neewer Mini Trikojo Lentelės Viršuje Telefonas Trikojis Stovas su Metaliniais Išmaniojo telefono Įrašą, "iPhone" / "Samsung" / "Huawei" ir pan., 1/4 Colių Scre

    (0) 0
(1 Atsiliepimai)

€6.94
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: s137810

Neewer Mini Trikojo Lentelės Viršuje Telefonas Trikojis Stovas su Metaliniais Išmaniojo telefono Įrašą, Suderinamas su iPhone/Samsung/ "Huawei" ir pan., 1/4 Colių Varžtų Skyles ir Šalto Batų Kalno, Anti-Slydimo Kampas Reguliuojamas

PASTABA: 1. Prašome paspauskite apvalų mygtuką, kad reguliuoti kampas jei norite nustatyti įrašymo kryptimis.AR NE tiesiogiai, sukite trikojo galva, kelios tiesioginės sukasi trikojo galva bus sukelti jį atlaisvinti.

PASTABA: 2. Išmaniojo telefono nuotraukos NĖRA įtrauktas.

Telefonas klipas sukurtas su silikono medžiaga padas išvengti mobiliojo telefono slydimo ir apsaugoti telefoną be gniaužimas.

Idealiai tinka šaudymo "YouTube" vlogs, interviu, šeimos poilsis, gyva muzika, veikla lauke, etc.

Mini trikojis gali būti laikomi tiesiogiai ranka kaip ranka rankena, taip pat galima ant stalo viršų, kaip mini trikojį, kad būtų užtikrinta saugi platforma šaudymo.

Šaltojo batų paramos išorinio mikrofono ir LED šviesos, 1/4 colių varžto skylę paramos trikojo, pratęsimo lazdele ir kiti priedai su 1/4 varžto sriegis.

Telefonas clip yra suderinamas su daugeliu išmaniųjų telefonų rinkoje svyruoja 5.4-9.5 cm plotis, tokių kaip "iPhone" 11/11 Pro/11 Pro Max/X/8Plus/8/7Plus/7, "Samsung Galaxy S10+10, "Huawei" ir kt.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Metalas, Clip + Plastiko Trikojo

Suderinamo Telefono Plotis: 5.4-9.5 cm/ 2.2-3.3 colių

Trikojo Sulenktas Ilgis: 17cm/ 6.7 colių

1 x Mini Trikojis

1 x Metalinis Telefono Įrašą

Žymos: ir mobiliuosius telefonus, aliminium trikojo 3m, swees išmanųjį telefoną, lieti laikiklio stovas, casper smartphonach, sj fotoaparato krepšys, neewer 480 rinkinys, neewer nikon kontrolės, qb9 apkabos matuoklis, neewer 16 "flash" difuzorius.

  • Pakuotė: TAIP
  • Modelio Numeris: 10096883
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prekės Pavadinimas: NEEWER

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar