Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Ulanzi MT-34 Ištraukiamas Selfie Stick Trikojo Nešiojamą Fotografijos Darbalaukio Trikojo Stovo 1/4" Varžtas Vlog Selfie Live Transliacijos

    (3) 5.00
(1 Atsiliepimai)

€17.69
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: s136826

Savybės:

【Daugiafunkcinis 2-in-1 Dizaino】 Šį multi-funkcinis laikiklis gali būti naudojamas kaip delniniai ištraukiamas selfie stick ar kaip mini stalinis trikojis, labai tinka selfie, vlog, live transliacijos, ir kt.

【Patogus Ištraukiamas Dizaino】 6 dalių strėlės ilginimas dizainas, laikiklis gali būti pratęstas iki 81.5 cm/32.1, galite turėti platesnį fotografavimo intervalas selfie ir grupės nuotraukas.

【Varžtas Kalno ir Telefono Turėtojas Derinys Dizaino】 Priima standartinis 1/4 colių varžtą ir telefono turėtojas derinys dizainas, jums gali prijungti mirrorless kamera, išmanusis telefonas, sporto fotoaparato ar LED vaizdo šviesos, laikiklis lengvai.

【Lankstus Ballhead Adapteris】, Kad ballhead adapteris palaiko 360° besisukantis, galite nustatyti, kad fotografavimo kampas laisvai, labai lankstus ir labai patogus naudoti.

【Nešiojamų ir Lengvas】 Pagamintas iš aukštos kokybės ABS medžiagos, 26cm lankstymo ilgio ir 260g grynasis svoris, kompaktiškas ir lengvas, labai lengva nešiotis, puikus kelionės naudoti.

Techniniai duomenys:

Gamintojas: Ulanzi

Modelis: MT-34

Medžiaga: ABS

Guolių Apkrova: 1,5 kg

Ilgis: maks.81.5 cm/32.1 į

Telefono Laikiklio Plotis: 58-98mm

Prekės Dydis: 26 * 7.3 * 3.2 cm/ 10.2 * 2.9 * 1.3 į

Prekės Svoris: 260g/ 9.2 oz

Pakuotės Dydis: 27 * 7 * 7cm/ 10.6 * 2.8 * 2.8 į

Pakuotės Svoris: 270g/ oz 9.5

Pastaba:

Tik ištraukiamas trikojis yra įtrauktas.

Pakavimo Sąrašas:

1 * Trikojo

Savybės:

Lankstus ir elastingas aštuonkojai trikojo kojų, gali būti lengvai išlenktas ir apvynioti aplink suolai, lenkai, ir daugiau; taip pat galima dėti ant stalo, kaip įprasta, trikojis, stabilus ir tvirtas.

Standartinis 1/4 colių varžtą ir integruota telefono įrašą, suderinamas su dauguma kameros ir išmanieji telefonai, tinka gyventi transliacijos, vaizdo fotografavimo, mikro fotografija, didelio kampo fotografija, foto, atsižvelgiant reiso metu ir kt.

Su šaltu batų stovai ir 1/4 colių varžto skylę išorės aksesuaras priedą, pavyzdžiui, mikrofonas, vaizdo šviesos, ir daugiau.

Su 360 laipsnių pasukti panoraminis kamuolį galva ir greito atpalaidavimo plokštės, lengvai reguliuoti fotografavimo kampas ir perjungti horizontalus fotografavimo ir vertikalaus fotografavimo, puikus panoraminis fotografavimas.

Pagamintas iš aukštos kokybės ABS, TPR ir metalo, atsparus vandeniui ir korozijai, maks.apkrovos iki 2kg, gali būti naudojamas visame vandens srityje, pavyzdžiui, upės, jūros, ežero ir kt.

Mini dydžio ir šviesos svorio, neužims daug vietos jūsų krepšyje, labai patogus, laikymo ir nešiojimo.

Specifikacijos:

Gamintojas: ULANZI

Modelis: MT-33

Spalva: Juoda

Medžiaga: ABS & TPR & Metalo

Nešantis: 2kg

Įrašo Trukmė: 6-8.5 cm/ 2.3-3.3 colių

Trikojo Aukštis:30 cm/ colių 11.8

Trikojo Laikymo Ilgis: 32cm/ 12.5 colių

Pakuotės Dydis: 32 * 7.2 * 6.7 cm/ 12.5 * 2.8 * 2.6 colių

Pakuotės Svoris: 325g/ 11.4 oz

Paketų Sąrašas:

1 * Trikojis su Galva Kamuolys

Žymos: tototoka trikojo, ihone fotografijos reikmenys, selfie stick triood, joker telefono stovas, len selfie stick, dslr objektyvas ulanzi, akiniai ulanzi, neapibrėžta kelnės, trikojo fiat, kariai trikojo.

  • Pakuotė: TAIP
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiaga: Kita
  • Tipas: Lentelėje Trikojo
  • Modelio Numeris: mt-34
  • Naudoti: Veiksmo Kameros, Išmanieji telefonai
  • Prekės Pavadinimas: Ulanzi

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar