Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4

Karšto Pardavimo optiflow RY-IG02B-CB Milteliai siurblys inclu. įdėkite rankovės antrinėje rinkoje repleacement gema optiflow IG02 milteliai purkštukas (benzinas)

    (0) 0
(1 Atsiliepimai)

€22.30
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: s134390

1. Pagrindinė Informacija : Produkto Optiflow milteliai purkštukas (benzinas/milteliai, siurblio Modelis : RY-IG02B-CB prekės KODAS : RY-IG02BCB000 Pareigos : Milteliai siurbimo ir tranporting milteliai, iš piltuvo miltelių purškimo pistoletas; Funkcija : Karštas pardavimo modelio matomas vienoda danga, lengvai keičiasi venturi vamzdelis (Milteliai įterpti rankovės), stabilumą ir ilgaamžiškumą; Pastabos : Nešioti atsarginės dalys tinka antrinėje rinkoje repleacment iš origional Gema optiflow IG02 milteliai purkštuvas 2. Deails & Aprašymas 2.1 Milteliai Įpurškimo (siurblio modelis:RY-IG02B-CB)Projektavimo Ypatumai Tiksliai koncentriškumas Gera galvanizavimo paviršiaus Stabilias ir vienodas milteliniu poveikis Nešioti-atsparumas įterpti rankovės Paprastas ir gerai atrodanti išvaizda

2.2 Sudaro milteliai siurblys (purkštukas (benzinas) 1× Milteliai purkštukas (benzinas) įstaiga (RY-IG02B-IB) 1× Milteliai įkiškite purkštuko mova (RY-IG02B-IS) 1× Milteliai žarnos jungtis (RY-IG02B-HC) 1× Srieginė įvorė (RY-IG02B-TS), 1× Greita jungtis, skirta perduoti oro žarna (×8) 1× Greita jungtis papildomos oro žarna (×6)

2.2.1 Milteliai purkštuko korpusas | Modelis: RY-IG02B-IB

2.2.2 Įterpti rankovės iš IG02 milteliai purkštukas (benzinas | Modelis: RY-IG02B-YRA

2.2.3 Milteliai žarnos jungties IG02 milteliai siurblys | Modelis: RY-IG02B-HC

2.2.4 Srieginė įvorė IG02 milteliai siurblys | Modelis: RY-IG02B-TC

2.2.4 Pilną konfigūraciją pristatymas

3. Matmenys RY-IG02B-CB Modelis milteliniu purkštuvas aspektas yra taip : 4. Pakavimo ir Pristatymo Paprastai, mes supakuoti milteliai, purkštuvas iki : Viduje Pagalvėlė medžiagos + Ne kartoninė dėžutė ; Pakuotės pavyzdys yra taip: 5. DUK 1) jūs Galite padaryti OEM fabraction ?Vėl.: Taip ,mes galime; 2) Kokia yra jūsų prekės ženklo pavadinimas ?Vėl.: HZRYCM 3) Jei mes platinimo kaina gali būti pigiau ?Vėl.: Žinoma , disrtibutor ir didmenininkas patiks mūsų nuolaidos, kainos, jei daugiau nei mūsų MOQ reikalavimas; daugiau informacijos ,prašome konsultuotis su mumis. 6. Apie Mus HZRYCM comany yra vienas patyręs ir pirmaujančių gamyklos specilized į Elektrostatinių miltelių dangos, įranga, milteliniu purškimo pistoletas, milteliniu ginklą shell, purkštukai, milteliai, purkštuvai, Kontrolės generatorius, PCB, milteliai žarna, milteliai, purkštuvai, įdėkite rankovėmis,milteliai bunkerį, fludizing plokštė, reciprocator, milteliai šėrimo centras, elektrostatinė dažymo mašina ,flocking mašina ir visų rūšių atsarginės dalys, susijusios su milteliniu ,skystas tapybos ir flocking įranga.

LAIVYBOS PRANEŠIMAS

Pardavėjo " pristatymas režimas : Tai vienos rūšies neprisijungęs pristatymo greičiau Išreikšti taip kaip antai Neprisijungęs DHL/TNT/UPS/Aramex/FedEx /Specialus maršrutas ir pan.Deliery laikotarpis: Visas pristatymo laikotarpis yra gauta iš Scrub.lt platforma automatiškai, Dėl išsamesnės informacijos,prašome susisiekti su mumis patvirtinimo.COVID-19 elementas: Per šį COVID-19 virusas specialios dienos, kai šalys pristatymo bus dalayed nei įprastai kartų, prašome, kad jūsų prašome suprasti ir atminkite, kad.Bet kokiu atveju, mes stengiamės stumti jį ir padaryti jūsų užsakytos prekės pasieks jus anksčiau.

Žymos: akrilo milteliai nabro, akrilo milteliai max, mielas pobūdžio akrilo milteliai, tomica giliai milteliai nagų, akrilo milteliai d117, cinkavimas milteliai nustatyti liuminescencinių, 24 coler akrilo milteliai, dengimo miltelių ginklą, akrilo milteliai xxl, nerūdijančio aliexress milteliai.

  • Modelis: RY-IG02B-CB
  • Maitinimo Tipas: Pneumatiniai
  • Naudojimas: Komercinės Gamyba
  • Prekės KODAS: RY-IG02BCB000
  • Produktas: Milteliai Purkštukas (Benzinas)
  • Funkcija: Milteliai Siurbimo ir šerti
  • Prekės Pavadinimas: hzrycm

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar